aithousa-taksi-sxoleio
Ένα σοκαριστικό γεγονός σημειώθηκε σε σχολείο του Ηρακλείου, όταν 30χρονος Ρομά, γονέας παιδιών απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια δημοτικού σχολείου

Με μαχαίρι απείλησε τη διευθύντρια δημοτικού σχολείου στο Ηράκλειο ένας 30χρονος Ρομά, καθώς απαιτούσε να εγγραφούν τα παιδιά του στο σχολείο, δίχως να ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Αναλυτικότερα, το πρωτοφανές περιστατικό έγινε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, στο γραφείο της Διευθύντριας, η οποία μάταια προσπαθούσε να δώσει στον νεαρό πατέρα να καταλάβει ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία για την εγγραφή του παιδιού του στο Δημοτικό Σχολείο και θα πρέπει αυτή την διαδικασία να ακολουθήσει και ο ίδιος.

Όπως αναφέρει το Cretalive, όταν η γυναίκα κατάφερε να πείσει τον 30χρονο ότι δεν μπορεί να εγγράψει άμεσα το παιδί του, τότε εκείνος της ζήτησε να "γράψει τουλάχιστον το μικρότερο στο νηπιαγωγείο.

Η Διευθύντρια προσπάθησε εκ νέου να του εξηγήσει ότι αυτό δεν μπορεί να το κάνει, καθώς το σχολείο στο οποίο βρίσκονταν είναι δημοτικό, τότε ο πατέρας βγήκε εκτός εαυτού και την απείλησε με ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι που είχε μαζί του.

Όπως ήταν φυσικό, στο σχολείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ ενημερώθηκε η αστυνομία, που συνέλαβε τον 30χρονο πριν προλάβει να απομακρυνθεί!
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αστυνομια
Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Το ηχητικό ντοκουμέντο πριν την πτώση της 35χρονης»
Κραυγές, φωνές και ερωτήματα γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης
Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Το ηχητικό ντοκουμέντο πριν την πτώση της 35χρονης»
Πανοραμική φωτογραφία με σπίτια στην Αθήνα
Ακίνητα: Οι μεγάλες ανατροπές από την 1η Μαΐου – Οδηγός επιβίωσης για το έντυπο Ε2
Με τις φορολογικές δηλώσεις να βρίσκονται προ των πυλών, οι 3,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι με εισοδήματα από ακίνητα οφείλουν να επιδείξουν ιδιαίτερη...
Ακίνητα: Οι μεγάλες ανατροπές από την 1η Μαΐου – Οδηγός επιβίωσης για το έντυπο Ε2