μαντήλα
Ο 50χρονος πατέρας χτυπούσε με γροθιές την κόρη του επί 20 λεπτά, ενώ μετά χτύπησε και την σύζυγό του που μπήκε στη μέση

Μία 23χρονη στο Βόλο έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα της, επειδή έγινε μουσουλμάνα και φόρεσε μαντήλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το magnesianews.gr, ο 50χρονος πατέρας χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο την κόρη του, επειδή έγινε μουσουλμάνα αλλά και τη σύζυγό του, που μπήκε στην μέση να τους χωρίσει.

Μάλιστα, στο Δικαστήριο έγινε γνωστό ότι εδώ και χρόνια έχει βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί τους, σηκώνει χέρι και τους χτυπάει και στη συνέχεια προσποιείται ότι μετάνιωσε, αλλά γίνεται ξανά το ίδιο.

Ο άνδρας κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου, όπου εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, δικάστηκε και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών και 3 μηνών χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στην φυλακή.

Ο άγριος ξυλοδαρμός

Το Σάββατο (22/04), ο 50χρονος πήγε να πάρει την κόρη του από το ΚΤΕΛ, που ήρθε από την Αγγλία, όπου σπουδάζει και την είδε να φοράει μαντήλα.

Στη συνέχεια της έκανε νόημα να τη βγάλει, ενώ η ίδια του είπε ότι αν δεν την δέχεται όπως είναι θα φύγει, για να επιστρέψει ξανά στην Αγγλία.

Σύμφωνα με την κατάθεση του κοριτσιού που παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο με μαυρισμένο το αριστερό μάτι και κολάρο στον λαιμό, εμφανώς θύμα ξυλοδαρμού, ο πατέρας της ήταν επιθετικός από την προηγούμενη μέρα και της έλεγε ότι αν δεν βγάλει την μαντήλα θα της την βγάλει με το ζόρι, ενώ την είπε ότι έχει χάσει τα μυαλά της που αλλάζει θρησκεία και έχει πάρει τον δρόμο του διαβόλου.

Την Κυριακή (23/04) και ενώ η οικογένεια βρισκόταν στο σπίτι και περίμενε επισκέψεις, η 23χρονη φόρεσε την μαντήλα ξανά, επειδή θα έμπαινε ξένος κόσμος στο σπίτι και σε κάποια στιγμή βγήκε στην βεράντα.

Η μάρτυρας είπε ότι επειδή ο κατηγορούμενος της είπε ότι η μαντίλα είναι ντροπή και η ίδια απάντησε ότι ντροπή για την οικογένειά είναι ο ίδιος και ντροπή είναι που δεν τον έβαλε στην φυλακή, με τόσα που έχει κάνει.

«Με χτυπούσε με γροθιές στο πρόσωπο για περίπου 20 λεπτά»

Ήταν η στιγμή που ο 50χρονος άρχισε να την χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο.

Όταν μπήκε στην μέση η σύζυγος του κατηγορούμενου για να σταματήσει να την χτυπάει, χτύπησε και την ίδια, την απείλησε ότι θα την σκοτώσει πρώτα την ίδια και μετά την 23χρονη.

«Με χτυπούσε με γροθιές στο πρόσωπο για περίπου 10-20 λεπτά της ώρας, του έλεγα να σταματήσει γιατί δεν έβλεπα και φώναζα βοήθεια, αλλά εξακολουθούσε να με χτυπάει και η αντίδρασή του ήταν ζωώδης», κατέθεσε η νεαρή.

Ερωτηθείσα αν επιθυμεί ποινική διαμεσολάβηση, η νεαρή απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι ο πατέρας της είναι βίαιος και έχει ανάλογη συμπεριφορά εδώ και χρόνια, λέει ότι μετανιώνει μετά από κάθε πράξη βίας, αλλά εξακολουθεί να κάνει τα ίδια.

Επίσης είπε ότι σήκωσε ξανά χέρι πάνω της όταν ήταν ανήλικη, αλλά εξακολουθεί να χτυπάει την μητέρα της και τον ανήλικο αδελφό της.

Η σύζυγος του κατηγορούμενου και μητέρα της νεαρής, κατέθεσε ότι προειδοποίησε τον σύζυγο της αν δει την κόρη του να μην νευριάσει και να την δεχτεί όπως είναι.

Επίσης κατέθεσε ότι η νεαρή ενημέρωσε πριν έρθει στην Ελλάδα ότι άλλαξε θρησκεία και ο πατέρας της, της είπε να μην έρθει.

Η γυναίκα είπε ότι ο άνδρας της έχει χτυπήσει ξανά την ίδια, την κόρη τους και τον ηλικίας 13 ετών γιο τους, η συμπεριφορά του αυτή είναι μόνιμη, αλλά πρώτη φορά γίνεται καταγγελία στην Αστυνομία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί στην Ισλανδία
Καινοτόμοι Έλληνες εκπαιδευτικοί στη χώρα του Πάγου και της Φωτιάς!
Συμμετείχαν σε Διακρατικό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα στην Ισλανδία για την Υπαίθρια και την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, στο πλαίσιο του προγράμματος...
Καινοτόμοι Έλληνες εκπαιδευτικοί στη χώρα του Πάγου και της Φωτιάς!