sxoleio mosxato viasmos
Συνελήφθη 47χρονος πατέρας στον Βόλο

Πέταξε έξω από το σπίτι την 14χρονη κόρη του και χτύπησε τη σύζυγό του, όταν εκείνη πήγε να βοηθήσει το παιδί της, ένας 47χρονος σε κατάσταση μέθης, στον Βόλο.

Ειδικότερα, ο 47χρονος, το βράδυ της Τρίτης, ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης καυγάδισε με την 14χρονη κόρη του και την πέταξε έξω από το σπίτι. Κλείδωσε την πόρτα και ακολούθησε «σύρραξη» μέσα στο σπίτι με την σύζυγό του, που υπερασπίστηκε το παιδί τους. Όταν η γυναίκα πήγε να ξεκλειδώσει την πόρτα, την άρπαξε από τα μαλλιά.

Η σύλληψη

Ο άντρας συνελήφθη και την Τετάρτη οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής παράνομης βίας, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά την επιθυμία του ίδιου και της οικογένειάς του για ποινική διαμεσολάβηση, υπό την εποπτεία της εισαγγελέως ανηλίκων.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ και έχει συχνά διαφωνίες με την ηλικίας 14 χρόνων κόρη του, σύμφωνα με το magnesianews.gr. Η σύζυγός του κατέθεσε πως θα πρέπει να βοηθηθεί προκειμένου να απεξαρτηθεί από το ποτό, μέσω κάποιου προγράμματος δημόσιας δομής.

Παράλληλα, ζήτησε να μην διωχθεί και έτσι το δικαστήριο αποφάσισε η υπόθεση να τεθεί υπό ποινική διαμεσολάβηση, υπό την εισαγγελέα ανηλίκων, γιατί η αρχική κατηγορία αφορούσε στην κόρη του, που έβγαλε εκτός σπιτιού.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα