αρπαγή
Σοκαριστικό περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια - «Άκουσε τον διάλογο που είχε το παιδί μου με τον φίλο του και του είπε “έλα να σε πάω εγώ''» -

Να απαγάγει έναν 14χρονο επιχείρησε ένας 55χρονος στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον επίδοξο απαγωγέα μετά από καταδίωξη από τον ίδιο τονπατέρα του παιδιού. Ο πατέρας του 14χρονου μίλησε στο Star και αναφέρθηκε στο περιστατικό που σημειώθηκε σε στάση στην κεντρική πλατεία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Το παιδί μου κράτησε τις πινακίδες, με ενημέρωσε και εγώ αμέσως βγήκα στους δρόμους με το αμάξι και άρχισα να αναζητώ τον άνδρα. Κατά τύχη τον είδα να ανεβαίνει τη Δεκελείας. Έκανα αναστροφή και τον ακολούθησα» είπε ο πατέρας του ανηλίκου.

«Ο κατηγορούμενος ήταν στο περίπτερο και έπινε μπύρες. Άκουσε τον διάλογο που είχε το παιδί μου με τον φίλο του και του είπε “έλα να σε πάω εγώ”. Ο γιος μου αρνήθηκε, εκείνος του το πρότεινε αρκετές φορές και στη συνέχεια έφυγε.

Ο πατέρας άρχισε να καταδιώκει το όχημα μέχρι τη Μεταμόρφωση και κατάφερε και ακινητοποίησε το όχημα του 55χρονου. Λίγο αργότερα, έφτασε στο σημείο η αστυνομία που πέρασε χειροπέδες στον άνδρα.

«Του είπα “καλά δεν ντρέπεσαι; Πήγες και είπες σε ένα παιδί αυτό το πράγμα;”. Και εκεί έσβησαν όλα, μαύρο. Τον έβγαλα από το αμάξι, από το παράθυρο. Δεν τον χτύπησα. Μου είπε “έκανα λάθος, συγνώμη”. Κάλεσα την αστυνομία», επεσήμανε ο πατέρας του 14χρονου.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως δεν είχε κακή πρόθεση και ότι απλά προσφέρθηκε να πάει το παιδί στο σπίτι του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα