Τρένο
Μαρτυρία επβάτη: «Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε»

Μετά την τραγωδία με το πολύνκερο δυστύχημα στα Τέμπη, τα δρομολόγια του Intercity συνεχίζουν να έχουν προβλήματα, χωρίς να υπάρχει κάποιο ενδεικτικό σχέδιο αντιμετώπισης.

Σύμφωνα με το Mega, όπου μίλησε ένας επιβάτης του τρένου, η επιβατική αμαξοστοιχία από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής (09/04) συνάντησε προβλήματα λίγο πριν τη Λάρισα, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να μείνουν ακινητοποιημένοι για περισσότερα από 30 λεπτά, ενώ από ότι φάνηκε δεν υπήρχε κανέναν σχέδιο για το τι θα κάνουν.

«Ξαφνικά λίγο έξω από τη Λάρισα το τρένο σταμάτησε. Είχε πέσει το ρεύμα, έσβησαν τα φώτα και δεν ξέραμε τι γινόταν.

Όπως ρώτησα και το πλήρωμα, είπαν ότι ήταν πρόβλημα ηλεκτροδότησης και περιμέναμε πάνω από 30 λεπτά», δήλωσε ο επιβάτης της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας, αναφέροντας πως συνολικά έμειναν ακινητοποιημένοι και χωρίς καμία ενημέρωση για 52 λεπτά.

«Δεν μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο.

Θα ανοίξουν οι πόρτες πουθενά και θα κατέβουμε, θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει να μάς πάνε Λάρισα και από εκεί Θεσσαλονίκη; Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε», συμπλήρωσε ο επιβάτης.

Η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη για τους επιβάτες, οι οποίοι δεν γνώριζαν εάν θα αποκατασταθεί το πρόβλημα, ενώ έφτασαν με καθυστέρηση στον προορισμό τους.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα