τιγράκι
Άσχημα είναι τα νέα για το τιγράκι που είχε βρεθεί κοντά στο Αττικό πάρκο

Κακά είναι τα μαντάτα για το μικρό λευκό τιγράκι που βρέθηκε έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο κάτω από κάδο σκουπιδιών, καθώς όπως όλα δείχνουν μάλλον δεν θα τα καταφέρει. Η ιδιαίτερα επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του είναι μη αναστρέψιμη, με αποτέλεσμα το ζωάκι να υποφέρει καθημερινά.

Σύμφωνα με τη 12μελη ομάδα των κτηνιάτρων που το ανέλαβαν υπό τον συντονισμό του ΥΠΕΝ, όσο και με τις γνωμοδοτήσεις συναδέλφων τους από το εξωτερικό, η κατάλληλη λύση είναι να γίνει ευθανασία άμεσα.

Κανένα περιθώριο αμφιβολίας

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αττικό ζωολογικό Πάρκο, το πόρισμα των κτηνιάτρων δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας.

Παράλληλα, η πρόεδρος της φιλοζωικής οργάνωσης «ΝΕΜΕΣΙΣ», Νατάσσα Μπομπολάκη, τονίζει σε ανάρτησή της:

«Όλοι μας είμαστε σοκαρισμένοι και βαθύτατα λυπημένοι. Επικοινωνήσαμε τώρα με τον Νίκο Μπόκαρη ,το στέλεχος της Διεύθυνσης Δασών στον οποίο έχει ανατεθεί από μεριάς ΥΠΕΝ ο χειρισμός της υπόθεσης της Χασίγια. Έχουν ήδη ενημερωθεί με το πόρισμα των 12 κτηνιάτρων οι αρμόδιοι υπουργοί ΥΠΕΝ, ΥΠΕΣ και ΥΠΑΑΤ, όπως και η αρμόδια Αντεισαγγελέας του ΑΠ. Μέλημα όλων αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι να μην υποφέρει άλλο η Χασίγια. Χαρακτηριστικά ο κ.Μποκαρης μας είπε: "Με 33 κατάγματα σε όλο της το κορμάκι, κάθε ανάσα της είναι ένας αφόρητος πόνος. Η λύτρωση της Χασίγια από το μαρτύριό της πρέπει να γίνει "χθες"».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θλιμμένος εκπαιδευτικός
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δύο χρόνια μακριά από τη ζωή τους - Όταν ο διορισμός γίνεται τιμωρία
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Μια περίοδος έντονης πίεσης, οικονομικής ασφυξίας και προσωπικής αποσύνδεσης.
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δύο χρόνια μακριά από τη ζωή τους - Όταν ο διορισμός γίνεται τιμωρία
καιρός
Το λάθος στον χαιρετισμό που κάνουμε όλοι: Γιατί δεν λέμε «καλησπέρα» στις 12:00 το μεσημέρι
Τι λέμε στις 12:00 το μεσημέρι; Η απάντηση του καθηγητή Γιώργου Μπαμπινιώτη
Το λάθος στον χαιρετισμό που κάνουμε όλοι: Γιατί δεν λέμε «καλησπέρα» στις 12:00 το μεσημέρι