Φρίκη προκαλεί η είδηση σύλληψης ενός 59χρονου, στα Ιωάννινα, ο οποίος παρακολουθούσε δύο νεαρές γυναίκες και έκλεβε από το μπαλκόνι τους τα εσώρουχά τους.
Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και κατασχέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους 24 εκατοστών καθώς και τρία γυναικεία εσώρουχα.
Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος προέβαινε κατ’ επανάληψη στην επίμονη παρακολούθηση δύο νεαρών γυναικών στην ίδια περιοχή των Ιωαννίνων και σε ανύποπτο χρόνο οπότε έβρισκε ευκαιρία έκλεβε ρούχα, κυρίως εσώρουχα από το μπαλκόνι των νεαρών κοριτσιών.
Σε βάρος του 59χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού
Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom