panagiotopoulos
Άλλη μια καταγγελία η οποία αφορά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Άλλη μια καταγγελία η οποία αφορά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, μια γυναίκα, ελεύθερη επαγγελματίας η οποία δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, επικοινώνησε με τον σταθμό για να μεταφέρει τη δική της εμπειρία.

«Η γυναίκα είναι πολύ γνωστή στη Θεσσαλονίκη και είναι οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Επικοινώνησε μας για να μας καταγγείλει αυτό ακριβώς που είπες, ότι την παρενοχλούσε με μηνύματα. “Δεν του έδωσα καμία αφορμή” μου είπε» τόνισε η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου η οποία μετέδωσε το ρεπορτάζ και πρόσθεσε: «Η δική της παρενόχληση ξεκίνησε το 2017 με αυτό το μήνυμα που θα σας δείξουμε ευθύς αμέσως».

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος, την πρώτη λέξη του μηνύματος δεν μπορεί να τη διαβάσει γιατί είναι χυδαία. « …Με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ…ς» φέρεται να έγραψε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η κοπέλα δεν του απάντησε, θεωρώντας πως ο παρουσιαστής δεν θα σταματήσει. Το 2018 ο παρουσιαστής φέρεται να τής έστειλε: «Έλα από το σπίτι να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ».

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να έστειλε τα συγκεκριμένα μηνύματα ενώ ήταν σε σχέση με τη γυναίκα η οποία τον έχει καταγγείλει για τη δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στιγμών.

Το 2020, ο παρουσιαστής φέρεται να στέλνει ξανά μήνυμα στη γυναίκα και να γράφει: «Που είσαι, θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις».

Ένα χρόνο μετά, ο παρουσιαστής φέρεται να έστειλε ξανά μήνυμα στην συγκεκριμένη γυναίκα : «Θα σου μιλήσω ειλικρινά γιατί φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω … άπειρες φορές στο μπάνιο με την σκέψη σου. Μου αρέσεις πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου με τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα