Κοινωνία 0

Ιωάννινα: Έγκυος νοσηλεύεται - Μήνυσε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό

astynomia
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Κόρη μήνυσε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό, ενόσω ήταν έγκυος

Μία 22χρονη μήνυσε τον πατέρα της, υποστηρίζοντας ότι την ξυλοκόπησε, όσο αυτή διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, κοπέλα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ. Ν. Ιωαννίνων, και μήνυσε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό και εξύβριση, καθώς κατηγορείται πως την χτύπησε στο κεφάλι και στο στήθος.

Το συμβάν έλαβε χώρα έξω από το σπίτι τους, όταν όπως κατήγγειλε η 22χρονη, ο πατέρας της άρχισε να την βρίζει άσχημα και να την χτυπά με γροθιές στο κεφάλι και σπρωξίματα στο στήθος.

Ο δράστης αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ, ενώ η 22χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο ούτε η ίδια, ούτε το έμβρυο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία