astynomia
Κόρη μήνυσε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό, ενόσω ήταν έγκυος

Μία 22χρονη μήνυσε τον πατέρα της, υποστηρίζοντας ότι την ξυλοκόπησε, όσο αυτή διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, κοπέλα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ. Ν. Ιωαννίνων, και μήνυσε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό και εξύβριση, καθώς κατηγορείται πως την χτύπησε στο κεφάλι και στο στήθος.

Το συμβάν έλαβε χώρα έξω από το σπίτι τους, όταν όπως κατήγγειλε η 22χρονη, ο πατέρας της άρχισε να την βρίζει άσχημα και να την χτυπά με γροθιές στο κεφάλι και σπρωξίματα στο στήθος.

Ο δράστης αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ, ενώ η 22χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο ούτε η ίδια, ούτε το έμβρυο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekab (2)
Πτολεμαΐδα: Νεκρή εκπαιδευτικός σε ακάλυπτο οικοδομής – Σε εξέλιξη έρευνα των Αρχών
59χρονη εκπαιδευτικός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε χώρο οικοδομής – Φέρεται να έχει βρεθεί και σημείωμα
Πτολεμαΐδα: Νεκρή εκπαιδευτικός σε ακάλυπτο οικοδομής – Σε εξέλιξη έρευνα των Αρχών