Ελπίδα Χούτα
«Όποιος και να παραιτηθεί, δεν θα μου δώσει τη ζωή της πίσω» είπε ο αδερφός της

Ταυτοποιήθηκε η σορός της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, που ήταν στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, όπως γνωστοποίησε ο αδερφός της, Σεραφείμ Χούτας.

Ο Σεραφείμ Χούπας είπε στον ΑΝΤ1 ότι το πτώμα της είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση που έχει δοθεί ρητή εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο.

«Η Ελπίδα ήταν 28 χρονών. Ταυτοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, είναι νεκρή. Πριν λίγο με παίρνει η Αστυνομία τηλέφωνο και μου λέει ότι θα γίνει η κηδεία με δημόσια δαπάνη, αλλά θα τηρηθεί η εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση» τόνισε.

«Μιλούσε κάποιος υπεύθυνος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και έλεγε ότι λάθη έγιναν, λάθη γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται. Θα συνεχίσουν να γίνονται λάθη; Και θα στερούμε τη ζωή ανθρώπων κάθε φορά; Όποιος και να παραιτηθεί, όποιος και αν πάρει την ευθύνη, ό,τι αποζημίωση και αν πάρω, δεν θα μου δώσει τίποτα τη ζωή της Ελπίδας πίσω. Τίποτα. Η Ελπίδα και όσοι ήταν στο τρένο πλήρωσαν εισιτήριο κανονικότατα, γιατί; Για να τους σκοτώσουν» ανέφερε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραλήρημα Λατινοπούλου: Σκουπίδια οι Εκπαιδευτικοί - Να απολυθούν - Ζήτω ο Μεταξάς (Βίντεο)

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μουσείο
Δωρεάν είσοδος για εκπαιδευτικούς σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Κάρτα Ελεύθερης Εισόδου Εκπαιδευτικών στα Μουσεία: Οδηγός Βήμα-Βήμα
Δωρεάν είσοδος για εκπαιδευτικούς σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε