Ελπίδα Χούτα
«Όποιος και να παραιτηθεί, δεν θα μου δώσει τη ζωή της πίσω» είπε ο αδερφός της

Ταυτοποιήθηκε η σορός της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, που ήταν στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, όπως γνωστοποίησε ο αδερφός της, Σεραφείμ Χούτας.

Ο Σεραφείμ Χούπας είπε στον ΑΝΤ1 ότι το πτώμα της είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση που έχει δοθεί ρητή εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο.

«Η Ελπίδα ήταν 28 χρονών. Ταυτοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, είναι νεκρή. Πριν λίγο με παίρνει η Αστυνομία τηλέφωνο και μου λέει ότι θα γίνει η κηδεία με δημόσια δαπάνη, αλλά θα τηρηθεί η εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση» τόνισε.

«Μιλούσε κάποιος υπεύθυνος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και έλεγε ότι λάθη έγιναν, λάθη γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται. Θα συνεχίσουν να γίνονται λάθη; Και θα στερούμε τη ζωή ανθρώπων κάθε φορά; Όποιος και να παραιτηθεί, όποιος και αν πάρει την ευθύνη, ό,τι αποζημίωση και αν πάρω, δεν θα μου δώσει τίποτα τη ζωή της Ελπίδας πίσω. Τίποτα. Η Ελπίδα και όσοι ήταν στο τρένο πλήρωσαν εισιτήριο κανονικότατα, γιατί; Για να τους σκοτώσουν» ανέφερε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τσίπρας Ιθάκη
Τσίπρας: Στη Θεσσαλονίκη για εκδήλωση του προοδευτικού χώρου – Αύριο η παρουσίαση της «Ιθάκης» στην Κοζάνη
Ο πρώην πρωθυπουργός θα παραστεί σε συνέλευση πολιτών για την ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς πριν μεταβεί στη Δυτική Μακεδονία
Τσίπρας: Στη Θεσσαλονίκη για εκδήλωση του προοδευτικού χώρου – Αύριο η παρουσίαση της «Ιθάκης» στην Κοζάνη
President Donald Trump arrives with Inter Miami CF owner Jorge Mas Santos, left, and Lionel Messi for an event to honor the 2025 Major League Soccer champions Inter Miami CF in the East Room of the White House, Thursday, March 5, 2026, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon)
Τραμπ: Όταν «τελειώσω» με το Ιράν παίρνει σειρά η Κούβα είπε μπροστά στον Λιονέλ Μέσι
Οι δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου για την Κούβα έγιναν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο με την Inter Miami και τον Λιονέλ Μέσι
Τραμπ: Όταν «τελειώσω» με το Ιράν παίρνει σειρά η Κούβα είπε μπροστά στον Λιονέλ Μέσι