Ελπίδα Χούτα
«Όποιος και να παραιτηθεί, δεν θα μου δώσει τη ζωή της πίσω» είπε ο αδερφός της

Ταυτοποιήθηκε η σορός της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, που ήταν στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, όπως γνωστοποίησε ο αδερφός της, Σεραφείμ Χούτας.

Ο Σεραφείμ Χούπας είπε στον ΑΝΤ1 ότι το πτώμα της είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση που έχει δοθεί ρητή εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο.

«Η Ελπίδα ήταν 28 χρονών. Ταυτοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, είναι νεκρή. Πριν λίγο με παίρνει η Αστυνομία τηλέφωνο και μου λέει ότι θα γίνει η κηδεία με δημόσια δαπάνη, αλλά θα τηρηθεί η εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση» τόνισε.

«Μιλούσε κάποιος υπεύθυνος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και έλεγε ότι λάθη έγιναν, λάθη γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται. Θα συνεχίσουν να γίνονται λάθη; Και θα στερούμε τη ζωή ανθρώπων κάθε φορά; Όποιος και να παραιτηθεί, όποιος και αν πάρει την ευθύνη, ό,τι αποζημίωση και αν πάρω, δεν θα μου δώσει τίποτα τη ζωή της Ελπίδας πίσω. Τίποτα. Η Ελπίδα και όσοι ήταν στο τρένο πλήρωσαν εισιτήριο κανονικότατα, γιατί; Για να τους σκοτώσουν» ανέφερε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οιελε
ΟΙΕΛΕ: «Προβληματισμός για την είσοδο επιχειρηματικών ομίλων στην ιδιωτική εκπαίδευση»
Ανησυχία για τη δημιουργία «κάθετων» εκπαιδευτικών δομών και ενίσχυση της εμπορευματοποίησης, ζητείται άμεσος δημόσιος διάλογος
ΟΙΕΛΕ: «Προβληματισμός για την είσοδο επιχειρηματικών ομίλων στην ιδιωτική εκπαίδευση»
Μακάριος Λαζαρίδης
Αναδίπλωση Λαζαρίδη: «Ζητώ συγγνώμη - Θα επιστρέψω εντόκως τα χρήματα»
Ο Μακάριος Λαζαρίδης θέλει να επιστρέψει τα χρήματα μετά τις αποκαλύψεις και «νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη»
Αναδίπλωση Λαζαρίδη: «Ζητώ συγγνώμη - Θα επιστρέψω εντόκως τα χρήματα»