distixima-tempi
ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Οι έρευνες αναμένονται να ολοκληρωθούν μέχρι το μεσημέρι - Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 32 από τα θύματα, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά δείγματα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί - Στους 57 οι νεκροί

Μέχρι σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η επιχείρηση έρευνας στα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με επιβατική, αργά το βράδυ της Τρίτης, 28/2, στα Τέμπη. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 35 πυροσβέστες, παραμένουν στο σημείο για την τελευταία έρευνα που γίνεται στον χώρο.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με τους φορείς για τον συντονισμό των ενεργειών από εδώ και πέρα.

Συγκεκριμένα στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της φτώχειας, Γεώργιος Σταμάτης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, επικεφαλής της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής καθώς και από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας. 

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, που έγινε χθες, από την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, αστυνόμο Β', Κωνσταντία Δημογλίδου, οι επιβεβαιωμένοι νεκροί που έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής από τα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική, αργά το βράδυ της Τρίτης 28/2, στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη, ανέρχονται σε 57.

Από την αστυνομία επίσης έγινε γνωστό ότι προχωρούν οι ταυτοποιήσεις μέσω DNA. Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 32 από τα θύματα, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά δείγματα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τα 4 χρώματα που απωθούν τα κουνούπια
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας
Εννέα από τα 10 πιο φιλόξενα χρόνια για μετάδοση της νόσου έχουν συμβεί από το 2000 και ο αριθμός των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού που αναφέρθηκαν...
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας