police
Νέα προφυλάκιση στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο πρώην διαιτητής, ο οποίος διατηρούσε γραφείο οδοντοτεχνίτη στην περιοχή του Κολωνού.

Η νέα σύλληψη

Ο κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής Φίλιππος Ντόβας, είναι στην ομάδα των ανδρών που υπέδειξε η 12χρονη στην τελευταία κατάθεση της στις αρχές. Ο 60χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, όσα είπε σε δημόσια δήλωση του μόλις του κοινοποιήθηκε η κλήση σε απολογία, αρνούμενος ότι είχε σεξουαλική επαφή με το κοριτσάκι.

Σύμφωνα με τον οδοντοτεχνίτη πρώην διαιτητή, η εμπλοκή του στην υπόθεση σχετίζεται με «πολιτικούς αντιπάλους» και όχι με παράνομες πράξεις του. Ο κατηγορούμενος που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, φέρεται να υποστήριξε πως γνώριζε το παιδί από την γειτονιά, πλην όμως ουδέποτε είχε σεξουαλικής μορφής σχέση μαζί του.

Ο κατηγορούμενος υπήρξε και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη.

Στο μεταξύ, προθεσμία προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία που του ζητείται από την ανακρίτρια έλαβε για τις 6 Μαρτίου ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, προσωρινά κρατούμενος για βιασμό και μαστροπεία, Ηλίας Μίχος.

Συλλήψεις

Υπενθυμίζεται ότι προ ολίγων ημερών προφυλακίστηκε ακόμη ένας άνδρας για τον βιασμό της 12χρονης.

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία 40 ετών τον οποίο είχε κατονομάσει το κορίτσι ως έναν από τους βιαστές του και αντιμετώπιζε και αυτός την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Περισσότερα θύματα

Παράλληλα, εγείρονται σοβαρές υποψίες ότι υπάρχει κύκλωμα παιδεραστίας με θύματα και άλλα ανήλικα.

«Από τη στιγμή που έχουμε κατηγορούμενους 60 και 65 ετών, 50 ετών, προφανώς αυτή τη διαστροφή δεν την ξεκίνησαν σε αυτή την ηλικία. Είμαι πεπεισμένος ότι οι κατηγορούμενοι αυτοί που θα αποδειχθεί ότι είναι ένοχοι, θεωρώ ότι υπάρχει παρελθόν. Θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν υποστεί αυτά τα εγκλήματα από τους συγκεκριμένους, πράγματι μιλάμε για ένα κύκλωμα… Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε, ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος είναι ο Μίχος», επεσήμανε ο κ. Λύτρας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αυτή την ελληνική λέξη μόνο ένας στους δέκα την λέει και την γράφει σωστά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/5

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

cafe-sto-xeri
Σε λιγότερο από ένα μήνα ο καφές στο χέρι θα κοστίζει 3 ευρώ
Με τις νέες αυξήσεις, ετοιμάσου να πληρώνεις κοντά στα 3 ευρώ για τον καφέ που παίρνεις στο χέρι, πριν πας στη δουλειά -ή ενώ είσαι σε αυτήν
Σε λιγότερο από ένα μήνα ο καφές στο χέρι θα κοστίζει 3 ευρώ