: Βρέθηκε σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο με τα ανθρώπινα οστά
Είχε εξαφανιστεί πριν 10 χρόνια

Συνεχίζεται το θρίλερ με το αυτοκίνητο που ανασύρθηκε από τον πυθμένα στο λιμάνι της Κέρκυρας, στο οποίο εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά, καθώς νέα στοιχεία δείχνουν πως ανήκει σε 55χρονο άνδρα από τους Καρουσάδες.

Μάλιστα η εξαφάνιση του άνδρα είχε δηλωθεί από τη μητέρα του πριν από περίπου 10 χρόνια και η ταυτοποίηση έγινε από τον αριθμό πλαισίου του οχήματος, καθώς δεν έφερε πινακίδες, σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr.

Το αυτοκίνητο, ανέλκυσε γερανός από το βυθό του λιμανιού της Κέρκυρας στον οποίο εκτιμάτε ότι βρισκόταν για αρκετά χρόνια σύμφωνα με τη διάβρωση που έχει υποστεί, ενώ για να ανοίξουν τις πόρτες χρειάστηκε εξωλκέας της πυροσβεστικής.

Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν οστά του δεξιού ποδιού, κάτω πόδας, κνήμη και μηρός, τα πελματικά οστά του αριστερού ποδιού και τρία θωρακικά οστά. Επίσης, κάτω από την θέση του οδηγού στα πετάλια, βρέθηκαν δύο ανδρικά παπούτσια νούμερο 44.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη, ο οποίος έφτασε στο σημείο χθες στις 19:00 μαζί με το Εγκληματολογικό της Αστυνομία, είναι σημαντικό να βρεθούν και άλλα μέρη του σκελετού προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες εξετάσεις για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Σήμερα αναμένεται να επιχειρήσει ομάδα δυτών, προκειμένου να ερευνηθεί το σημείο για τον εντοπισμό και άλλων οστών ή στοιχείων που θα βοηθήσουν τις αρχές.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ”, για πιθανή ύπαρξη Ι.Χ. οχήματος στον πυθμένα της θάλασσας, εντός λιμενολεκάνης του νέου λιμένα Κέρκυρας.

Άμεσα, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής επιβιβάστηκαν στο εν λόγω πλοίο, όπου διαπίστωσαν τα ανωτέρω. Στην συνέχεια, το όχημα, ανελκύθηκε με την συνδρομή ιδιώτη δύτη και ιδιωτικού γερανού. Κατόπιν έρευνας από τα ανωτέρω στελέχη, καθώς και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εντός του οχήματος, το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση οξείδωσης, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ανθρώπινων οστών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dypa
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων
Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα 3 νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων
pangaiou
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Δευτέρα 29-04 ξεκινάει η επιμόρφωση εκπαιδευτικών
29 Απριλίου 2024 η έναρξη των επιμορφωτικών προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου με την goLearn που αφορούν εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Δευτέρα 29-04 ξεκινάει η επιμόρφωση εκπαιδευτικών