Δύο άνδρες επιτέθηκαν και χτύπησαν έναν οδηγό λεωφορείου των ΚΤΕΛ Κιλκίς, το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας 48χρονος και ένας 49χρονος ξυλοκόπησαν με μπουνιές και κλωτσιές έναν 62χρονο οδηγό λεωφορείου, που βρισκόταν σε υπηρεσία, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη των δύο δραστών της επίθεσης, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Τέλος, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.
Η ανακοίνωση της αστυνομία για το επεισόδιο
«Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 48 και 49 ετών προχώρησαν αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς εμπλέκονται σε επίθεση εναντίον οδηγού λεωφορείου.
Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (12-02-2023), οι προαναφερόμενοι άντρες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, χτύπησαν στο σώμα και στο κεφάλι 62χρονο οδηγό λεωφορείου που βρισκόταν σε υπηρεσία.
Οι δράστες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ