Πάτερ Αντώνιος - Κιβωτός του Κόσμου
Νέα προθεσμία να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο πατήρ Αντώνιος

Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε από την εισαγγελέα ο πατήρ Αντώνιος της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος είχε οριστεί να βρεθεί σήμερα μπροστά από τις εισαγγελικές αρχές για να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Υπενθυμίζεται ότι είχε ήδη λάβει μία νέα προθεσμία στις 9 Ιανουαρίου, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι αν δεν γινόταν δεκτό το σημερινό αίτημα, θα προχώραγε σε αίτηση εξαίρεσης σε βάρος της επικεφαλής της έρευνας.

Ανάμεσα στις καταγγελίες συμπεριλαμβάνονται κατηγορίες για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση με τον ίδιο να αρνείται οποιοσδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

Η νέα προθεσμία

Ο ιερέας δια των συνηγόρων του ζήτησε και έλαβε δεύτερη προθεσμία για άλλες δέκα ημέρες, προκειμένου να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του για αδικήματα που αφορούν καταγγελίες για σεξουαλική βία κατά ανηλίκων.

Η κλήση σε ανωμοτί κατάθεση που έχει αποσταλεί στον ιερωμένο, αφορά το κακούργημα της ασέλγειας σε βαθμό κακουργήματος με την δικογραφία να περιλαμβάνει δύο περιπτώσεις φιλοξενούμενων αγοριών, ενώ παράλληλα του ζητούνται εξηγήσεις και για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες σε βάρος αδύναμων προσώπων κατά συρροή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 24/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα