Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών είναι προγραμματισμένο να βρεθεί σήμερα ο πατήρ Αντώνιος, μετά την πρώτη προθεσμία που είχε λάβει στις 9 Ιανουαρίου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητήθηκε νέα παράταση 20 ημερών με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των έγγραφων εξηγήσεων, όμως αυτό φαίνεται να μην έγινε δεκτό.
Αίτηση εξαίρεσης
Εντούτοις, όπως αναφέρεται, σε περίπτωση που η νέα παράταση δεν δοθεί, ενδέχεται οι δικηγόροι του πατέρα Αντώνιου να καταθέσουν αίτηση εξαίρεσης σε βάρος της επικεφαλής της έρευνας, Αικατερίνης Κοπελάκη -κάτι που θα μπλοκάρει προσωρινά την έρευνα μέχρι να εκδοθεί η απόφαση από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.
Ο πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου έχει κληθεί να δώσει ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων από τις δύο εισαγγελείς ανηλίκων, Αικατερίνη Κοπελάκη και Δάφνη-Κυριακή Τσίχλη αναφορικά με τις καταγγελίες περί ασέλγειας και κακοποιητικών συμπεριφορών σε παιδιά που διέμεναν στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Από ποια ώρα θα βρέχει σήμερα Τετάρτη στην Αττική
Alfavita Newsroom