Κούγιας Λέων
Τι είπε ο Κούγιας για τον Γρηγόρη Λέοντα όταν ο τελευταίος ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να διεκδικήσει το δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του στον Δήμο Αθηναίων ο γνωστός ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων. Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα: Μετά από 12 χρόνια στο Δήμο της Αθήνας – όπου μεγάλωσα και διατηρώ ιατρείο – παραιτήθηκα σήμερα από τη θέση του Αντιδημάρχου, καθώς αποφάσισα να διεκδικήσω το δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης που εδώ και 13 χρόνια είναι το σπίτι μου», σημείωσε ο κ. Λέων στην ανάρτησή του.

Την 1η Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο δημοτικό θέατρο Πεύκης θα πούμε περισσότερα για αυτή την προσπάθεια. Είστε όλοι καλεσμένοι», έγραψε ο Γρηγόρης Λέων.

Την ανακοίνωση του ιατροδικαστή δεν άφησε ασχολίαστη ο  Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που βάλλει εναντίον του, με αφορμή – κυρίως – την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, την οποία και εκπροσωπεί ο δικηγόρος.

«Μετά τη σημερινή εξέλιξη της παραιτήσεως του συμπαρουσιαστού τηλεοπτικών εκπομπών – ιατροδικαστή, Γρηγορίου Λέων, από τη θέση του αντιδημάρχου Αθηναίων για να εκθέσει υποψηφιότητα Δημάρχου Πεύκης – Λυκόβρυσης – Κουκουβάουνων, θα πρέπει να αλλάξω επάγγελμα, όπως άλλαξε ο γνωστός ηθοποιός και πρώην βουλευτής που προσπαθούσαν να δωροδοκήσουν, όπως ισχυριζόταν, αλλά αυτός επειδή ήταν έντιμος δεν τα πήρε και δεν έριξε την τότε κυβέρνηση και να γίνω και εγώ μέντιουμ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.

Στη συνέχεια, αφού ευχήθηκε στον κύριο Λέων «καλή επιτυχία στο μάζεμα των σκουπιδιών της περιοχής, όπου εκθέτει υποψηφιότητα», του υπέβαλε ένα ερώτημα:

«Ρε πρόεδρε των ιατροδικαστών, είναι δυνατόν να είσαι κορυφαίος επιστήμονας και να εγκαταλείπεις την επιστήμη σου σε τόσο νεαρή ηλικία, για να μαζεύεις σκουπίδια; Το σκέφτηκες καλά; Τι θα γίνουν χωρίς εσένα η Ζήνα, η Τατιάνα, η Φαίη, ο δημοσιογράφος με τα πράσινα παπούτσια και όλο αυτό το συνονθύλευμα μεσημεριανών και απογευματινών σκουπιδιών;»

Και προσέθεσε, πάντα απευθυνόμενος στον κ. Λέων, «Δυστυχώς, απ’ ότι πληροφορήθηκα, η τελευταία σου παρουσία στο ΜΟΔ Κέρκυρας, όπου προσπαθούσες, όπως κάνεις τώρα με τη Σ.Π., να βάλεις στην φυλακή έναν αθώο, στέφθηκε με πλήρη αποτυχία, αφού το Δικαστήριο δεν άκουσε εσένα τον μυαλοπώλη, αλλά πίστεψε τον ιατροδικαστή Κερκύρας, Γιάννη Αϊβατίδη και ευτυχώς ο κατηγορούμενος που εσύ προσπαθούσες να τον βάλεις ισόβια στην φυλακή, με την εντιμότητα που σε διακρίνει, αθωώθηκε με ψήφους 7-0, όπως προβλέπω ότι θα γίνει και με την κυρία Σ.Π.».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει «επιτερπής»

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
Οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολες. Κανείς δεν τους καλύπτει, η ευθύνη είναι όλη δική τους.
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
panelladikes 2023
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
ypaith3.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...
Τώρα κατάλαβαν ότι η φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση είναι...υποχρεωτική και δεν μπορεί να μην εγγραφεί σε σχολείο μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο...
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...