ΚΟΥΓΙΑΣ ΛΕΩΝ
Νωρίτερα ο Γρηγόρης Λέων με αφορμή προηγούμενες δηλώσεις σε βάρος του ιδίου από τον Αλέξη Κούγια είπε στον ΑΝΤ1 ότι «τον λόγο έχουν τα δικαστήρια και η δικαιοσύνη».

Αγριεύει επικίνδυνα η κόντρα για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Νέο επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής ανάμεσα στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, τον συνήγορο υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, και τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, με αφορμή την παρουσία του δεύτερου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Τα όσα υποστήριξε ο κ. Λέων για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, της προφυλακισμένης πλέον και για τον θάνατο των δύο άλλων παιδιών της – εκτός της Τζωρτζίνας – στην Πάτρα, προκάλεσαν την παρέμβαση του Αλέξη Κούγια με τον δικηγόρο να λέει για τον ιατροδικαστή ότι «εμφανίζεται σαν την π@ρδ@».

«Χωρίς να είναι πραγματογνώμονας ή τεχνικός σύμβουλος, χωρίς να έχει νεκροτομήσει κανένα από τα τρία παιδιά βγαίνει στην τηλεόραση και στρέφεται κατά των συναδέλφων του που ήταν πραγματογνώμονες στην υπόθεση. Λέει ότι κανένας ιατροδικαστής δεν έχει διαφορετική άποψη, αλλά οι θεσμικοί ιατροδικαστές, που τους όρισε η δικαιοσύνη, έχουν άλλη άποψη» είπε ο κ. Κούγιας για να εξηγήσει την παρέμβασή του.

Μάλιστα, χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις, κατηγόρησε «τον συγκεκριμένο κύριο που εμφανίστηκε σαν π@ρδή@», όπως είπε και αναρωτήθηκε «Με ποιο δικαίωμα εμφανίζεται όλη την ημέρα στις τηλεοράσεις».

Νωρίτερα ο Γρηγόρης Λέων με αφορμή προηγούμενες δηλώσεις σε βάρος του ιδίου από τον Αλέξη Κούγια είπε στον ΑΝΤ1 ότι «τον λόγο έχουν τα δικαστήρια και η δικαιοσύνη».

Για την υπόθεση, δε, της Πάτρας ο κ. Λέων σχολίασε ότι «αλίμονο αν γίνουμε ζούγκλα και οι επιστήμονες δεν μπορούν να εκφράζουν την γνώμη τους. Όταν ακούγονται πράγματα που δεν στέκουν, ο ιατροδικαστής έχει χρέος να βγει να δηλώσει πιο είναι το επιστημονικά ορθό».

Στην εκπομπή τότε ζήτησε να παρέμβει ο Αλέξης Κούγιας που ήταν λάβρος κατά του ιατροδικαστή λέγοντας, μεταξύ άλλων, «κάποιοι δεν αντέχουν τον διάλογο. Μου κάνει εντύπωση που θέλει να κάνει και πολιτική καριέρα και δεν γνωρίζω αν θα την έκανε εάν δεν είχε κονιορτοποιήσει το τεκμήριο της αθωότητας της κατηγορούμενης. Είναι ο πρώτος στον οποίο θα κάνει μήνυση και αγωγή η Ρούλα Πισπιρίγκου, θα γίνει αναφορά και στα πειθαρχικά όργανα του Ιατρικού Συλλόγου».

Η "σφυρίδα"

 

Λίγες ώρες πριν σφοδρότατη επίθεση κατά του ιατροδικαστή Γρήγορη Λέοντα, εξαπόλυσε με ανακοίνωση του γραφείου του ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

Σ’ αυτή, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, χαρακτήρισε τον ιατροδικαστή «σφυρίδα», αμφισβήτησε αν έχει κάνει ποτέ πραγματική νεκροψία – νεκροτομή και… πόσα χρόνια σπούδασε στην Ιταλία.

Τον κατηγόρησε ότι «για να οικονομήσεις από την πολιτική, να προσπαθείς να βάλεις φυλακή μια αθώα γυναίκα» και παράλληλα, τον προειδοποιεί για μηνύσεις, αγωγές και πειθαρχικές καταγγελίες στον Ιατρικό Σύλλογο «για όλα τα ποινικά αδικήματα που έχεις διαπράξει εις βάρος της» (σ.σ. Ρούλα Πισπιρίγκου).

Υπενθυμίζουμε ότι στα τέλη Δεκέμβρη, ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε αγωγές κατά ιατροδικαστών για την υπόθεση Πισπιρίγκου, ζητώντας 1 εκατ. ευρώ από τον Γρηγόρη Λέων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κολωνος
Δήλωση 12χρονης για Κολωνό: «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου» (Βίντεο)
«Θέλω να γίνω εισαγγελέας, να κλείνω στη φυλακή ανθρώπους όπως αυτούς που με βίασαν»
Δήλωση 12χρονης για Κολωνό: «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου» (Βίντεο)
πανεπιστημιο κρητης
Παν. Κρήτης: Επίσκεψη του Earth Commons Institute for the Environment and Sustainability του Πανεπιστημίου Georgetown
Επισκέφτηκαν το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο πλαίσιο της συνεργασίας για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων για το περιβάλλον
Παν. Κρήτης: Επίσκεψη του Earth Commons Institute for the Environment and Sustainability του Πανεπιστημίου Georgetown