Κινητό τηλέφωνο
Όλα όσα πρέπει να αποφύγουν όσοι έχουν iPhone

Η Apple είναι μια από της δημοφιλέστερες εταιρείες τεχνολογίας. Τα κινητά της τηλέφωνα iPhone φημίζονται για την εξαιρετική ποιότητα των υλικών τους και της κάμεράς τους.

Ωστόσο, όσοι έχουν στην κατοχή τους ένα κινητό iPhone θα πρέπει να προσέχει κάποια πράγματα, προκειμένου το κινητό να αντέξει περισσότερο μέσα στον χρόνο.

Τα πρώτα βήματα για να διατηρήσετε το iPhone

  • Θα πρέπει πάντα κατά τη φόρτισή του να χρησιμοποιείτε τα σωστά καλώδια – φορτιστές.
  • Επίσης, το να αφήνετε το iphone σας να φορτίζει ενώ κοιμάστε μπορεί να είναι βολικό, αλλά κάποιοι λένε ότι δεν είναι καλή ιδέα. Δοκιμάστε να το φορτίσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να μπορείτε να το αποσυνδέσετε από την πρίζα μόλις φορτιστεί πλήρως.

Έχει γίνει πολλή συζήτηση σχετικά με το θέμα, αλλά πολλοί υποστηρίζουν ότι το να κρατάτε το iPhone σας συνδεδεμένο στην πρίζα αφού έχει ήδη φορτιστεί πλήρως μπορεί να βλάψει την μπαταρία του με την πάροδο του χρόνου.

  • Οι ειδικοί λένε ότι όταν φορτίζετε το κινητό σας, καλό θα ήταν να το βγάζετε από τη θήκη όσο βαρετή και αν θεωρείς αυτή τη διαδικασία είναι. Ειδικά δε σε περιόδους όπου έχει πάρα πολύ ζέστη.
  • Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να εκθέτετε το iphone στον ήλιο είτε το φορτίζετε είτε όχι με θήκη ή χωρίς, διότι χαλάει η μπαταρία.
  • Δεν πρέπει να ενεργοποιείτε την τοποθεσία για όλες τις εφαρμογές, αλλά μόνο σε αυτές που κάνετε χρήση για να εξοικονομήσεις μπαταρία.

Για να το πετύχετε αυτό, μπείτε στις ρυθμίσεις > Απόρρητο > Υπηρεσίες τοποθεσίας για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ή απλά απενεργοποίηστε την για όλες τις μη απαραίτητες εφαρμογές σας.

  • Όταν στο iPhone σας έχει ενεργοποιημένο το WiFi και το Bluetooth και δεν χρησιμοποιείτε το ένα ή και τα δύο, απλά το smartphone σας σπαταλάει ενέργεια.

Eίναι πιθανό να μην χρειάζεστε ή να μη θέλετε WiFi ή Bluetooth όλη την ώρα. Καλύτερα λοιπόν να τα ενεργοποιείτε μόνο όταν σας είναι απαραίτητα.

  • Μια φορά το μήνα καλό θα είναι να κάνετε επανεκκίνηση στο iPhone σας. Μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να χάσετε κανένα από τα δεδομένα σου όπως πχ. τις καρτέλες του safari ή οι τις εφαρμογές που είχατε ανοιχτές. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνετε να αποδεσμεύσετε την μνήμη cashe στο κινητό σου.
  • Δεν χρειάζεται να κλείνετε τις καρτέλες που έχετε ανοιχτές. Ανοίγοντας και κλείνοντας τις εφαρμογές χρησιμοποιείτε περισσότερη RAM και CPU.

Αν θέλετε να κλείσετε τις καρτέλες αναζήτησης που έχετε ανοίξει στο Safari μπορείτε πλέον να τις σβήσετε μαζικά και όχι μια μια. Απλά αγγίξτε κάτω δεξιά την οθόνη και πάτα παρατεταένα τα δύο τετραγωνάκια και μπορείτε να σβήσετε μαζικά όλες σας τις καρτέλες που έχετε ανοιχτές.

  • Τέλος αν θέλετε να ενεργοποίησετε τη Siri, δεν χρειάζεται να περιμένετε να βγει το κατάλληλο εικονίδιο στην οθόνη σου. Απλά ρωτήστε κατευθείαν αυτό που θέλετε και η Siri θα σας δώσει την απάντηση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΙΕΠ
ΙΕΠ: Πρόσκληση για το Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (Πολλαπλό βιβλίο)
Προαναγγελία δημοσίευσης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερομένους (φυσικά πρόσωπα) για την ένταξη σε «Μητρώο...
ΙΕΠ: Πρόσκληση για το Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (Πολλαπλό βιβλίο)