αστυνομία
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το 50χρονο θύμα έπεισε ανθρώπους να επενδύσουν, καταλήγοντας να χρωστάει υπέρογκα ποσά

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με το έγκλημα στο Μοσχάτο, καθώς όπως φαίνεται το 50χρονο θύμα χρώσταγε λεφτά σε συγκεκριμένα άτομα.

Παράλληλα, προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, πήρε η 47χρονη γυναίκα η οποία παραδέχτηκε στους αστυνομικούς τη συμμετοχή της στο θάνατο του ασφαλιστή στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου.

Τι ερευνάται

Η 47χρονη ζητούσε πίσω το ποσό των 200.000 ευρώ που του είχε δώσει, όπως ανέφερε η ίδια στην αστυνομία, με σκοπό να τα επενδύσει, όπως της είχε πει ο 50χρονος. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 50χρονος λογιστής φέρεται να χρωστούσε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ σε άτομα που του εμπιστεύτηκαν χρηματικά ποσά με σκοπό την επένδυση.

Σύμφωνα με το Mega, το θύμα φαίνεται πως «επένδυε» τα χρήματα που του εμπιστεύονταν οι άλλοι, σε κρυπτονομίσματα και άλλες πλατφόρμες στο διαδίκτυο. Σχετικά με την 47χρονη, το πρώτο διάστημα της έδινε αρκετά μεγάλα ποσά το μήνα και συγκεκριμένα από 400 – 800 ευρώ, «από τα κέρδη της επένδυσης», όπως φαίνεται να της έλεγε. Στη συνέχεια όμως, σταμάτησε να της δίνει χρήματα. Όταν εκείνη του ζήτησε πίσω τα λεφτά της, εκείνος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται να της είπε ότι δεν έχει μετρητά καθώς τα έχει επενδύσει και πως η σύζυγός του «άδειασε τους τραπεζικούς λογαριασμούς και έφυγε προς τη χώρα της».

Της πρότεινε όμως να γίνει συνέταιρός του σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Μάλιστα, η 47χρονη έπεισε και συγγενικό της πρόσωπο να «επενδύσει» μέρος των χρημάτων του σε αυτή την εταιρεία.

Επίσης, εκείνο που εξετάζεται ενδελεχώς από την αστυνομία, είναι το γεγονός ότι μόλις το περασμένο Σάββατο, ο 50χρονος φέρεται να είχε δεχθεί επίθεση από δύο άτομα που τον ξυλοκόπησαν, με την Αστυνομία να ελέγχει αν σχετίζονται με την 47χρονη. Παράλληλα, πριν 2 ημέρες είχε κατατεθεί μήνυση εναντίον του από εταιρεία από την οποίο είναι νοικιάσει αυτοκίνητα για τα οποίο φέρεται να μην έδωσε ούτε ευρώ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

egkefalos
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο
Τα παιχνίδια γνώσεων μπορούν να βοηθήσουν, αλλά αυτή η συνήθεια είναι ακόμα πιο αποτελεσματική
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο