Ασφάλισαν την καθαρίστρια που σκοτώθηκε μετά τον θάνατό της
Η άτυχη γυναίκα και ο οδηγός του απορριμματοφόρου εργάζονταν στο δήμο Ξυλοκάστρου ανασφάλιστοι

Τη ζωή της έχασε μία 45χρονη καθαρίστρια στον δήμο Ξυλοκάστρου το πρωί της Κυριακής, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο που επέβαινε, στο 43ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών στην περιοχή Κάτω Πιτσά, με αποτέλεσμα να την συνθλίψει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο δήμος προχώρησε στην πρόσληψη της 45χρονης μετά θάνατον, καθώς, όπως φαίνεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στις 09/01 ανήρτησε την πρόσληψη τεσσάρων υπαλλήλων καθαριότητας, ανάμεσα τους και της γυναίκα που έχασε τη ζωή της.

Το συνδικαλιστικό σωματείο των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση ανέφερε ότι τόσο η άτυχη γυναίκα όσο και ο οδηγός του απορριμματοφόρου, εργάζονταν στο δήμο Ξυλοκάστρου ανασφάλιστοι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δουκας
Κριτική Δούκα στον Ανδρουλάκη: «Δεν σε αμφισβήτησα, μην ποινικοποιείς το διάλογο, κάνεις συνέδριο με αλγόριθμο, παράγεις εσωστρέφεια»
Σκληρή κριτική Δούκα προς Ανδρουλάκη για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Κριτική Δούκα στον Ανδρουλάκη: «Δεν σε αμφισβήτησα, μην ποινικοποιείς το διάλογο, κάνεις συνέδριο με αλγόριθμο, παράγεις εσωστρέφεια»