Ασφάλισαν την καθαρίστρια που σκοτώθηκε μετά τον θάνατό της
Η άτυχη γυναίκα και ο οδηγός του απορριμματοφόρου εργάζονταν στο δήμο Ξυλοκάστρου ανασφάλιστοι

Τη ζωή της έχασε μία 45χρονη καθαρίστρια στον δήμο Ξυλοκάστρου το πρωί της Κυριακής, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο που επέβαινε, στο 43ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών στην περιοχή Κάτω Πιτσά, με αποτέλεσμα να την συνθλίψει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο δήμος προχώρησε στην πρόσληψη της 45χρονης μετά θάνατον, καθώς, όπως φαίνεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στις 09/01 ανήρτησε την πρόσληψη τεσσάρων υπαλλήλων καθαριότητας, ανάμεσα τους και της γυναίκα που έχασε τη ζωή της.

Το συνδικαλιστικό σωματείο των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση ανέφερε ότι τόσο η άτυχη γυναίκα όσο και ο οδηγός του απορριμματοφόρου, εργάζονταν στο δήμο Ξυλοκάστρου ανασφάλιστοι.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαρτζουλάκης
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
«Η συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις βαφτίζεται «παράβαση καθήκοντος».  Ενώ ανοίγει η συζήτηση της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, δηλαδή...
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
εκπαιδευτικός
Η ενσυναίσθηση στο σχολικό περιβάλλον
Η ενσυναίσθηση είναι κάτι βαθύ: απαιτεί κατανόηση, παρατήρηση και συναισθηματική ωριμότητα, πράγματα που δεν είναι εύκολα, ειδικά για ένα παιδί.  
Η ενσυναίσθηση στο σχολικό περιβάλλον