βιασμός ανηλίκου
Μετά την απολογία του θα αποφασιστεί εάν θα προφυλακιστεί ή όχι

Σε απολογία καλείται σήμερα ο τελευταίος της παρέας των οκτώ ανηλίκων, οι οποίοι κατηγορούνται για τον κατ’εξακολούθηση ομαδικό βιασμό του 15χρονου στη Δυτική Αττική.

Ο 15χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή ανηλίκων λίγο μετά τις 10 το πρωί και αναμένεται αφού τελειώσει η απολογία του να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί ελεύθερος.

Σημειώνεται, ότι ο ανήλικος δεν είχε συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία. Έτσι, είχε πάρει προθεσμία για να παρουσιαστεί σήμερα με τη συνοδεία δικηγόρου. Από τους επτά κατηγορούμενους που έχουν απολογηθεί μέχρι στιγμής, οι έξι έχουν κριθεί προφυλακιστέοι, ενώ ο έβδομος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφού για λίγες ημέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεμπη
Η νέα γενιά δεν ξεχνά: Μαθητικά και φοιτητικά συλλαλητήρια για τα Τέμπη
Μαθητές και φοιτητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη βγαίνουν στους δρόμους για τα τρία χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη
Η νέα γενιά δεν ξεχνά: Μαθητικά και φοιτητικά συλλαλητήρια για τα Τέμπη