Thumbnail
Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο στον Λαγκαδά λόγω οικονομικών διαφορών

Επεισόδιο σημειώθηκε χθες σε γνωστό κατάστημα της περιοχής του Λαγκαδά, στο οποίο ενεπλάκησαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λαγκαδά και άλλα δύο άτομα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο λόγος του επεισοδίου ήταν προσωπικές οικονομικές διαφορές μεταξύ των παραπάνω ατόμων. Ακολούθησε η υποβολή μηνύσεων ενώ και οι τρεις συνελήφθησαν για σωματική βλάβη και εξύβριση και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ανακοίνωση του Δήμου Λαγκαδά κάνει λόγο για άνανδρη και αήθη επίθεση στον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Λαγκαδά Γιώργο Ξενιτίδη, ενώ καταδικάζει την επίθεση και τονίζει ότι σε μια δημοκρατική και πολιτισμένη κοινωνία οποιαδήποτε διαφορά έχουν οι πολίτες με έναν αιρετό λύνεται με διάλογο και μόνο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!