Βόλος: 40χρονος απείλησε μητέρα και γιο και επιτέθηκε σε αστυνομικούς
40χρονος απείλησε σύζυγο και παιδί – Επιτέθηκε σε αστυνομικούς για να μη συλληφθεί

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σοκάρει το Βόλο, όπου θύματα βίας ενός 40 χρονου άνδρα έπεσαν 46χρονη γυναίκα και ο γιος της. 

Ο θύτης ήταν ο σύζυγος της 46χρονης που το παιδί το είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με το gegonota.news, τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο 40χρονος άρχισε να βρίζει, να απειλεί και να χτυπάει το παιδί και τότε η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία. Όταν έφτασε στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ, ο 40χρονος επιτέθηκε και στους αστυνομικούς, με κλωτσιές, μπουνιές και ύβρεις για να μη συλληφθεί, με αποτέλεσμα να κατατεθεί μήνυση σε βάρος του τόσο από τους ένστολους, όσο από τη σύζυγό του και τον γιο της.

Χθες ο 40χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για ενδοικογενειακή απειλή και άσκηση βίας, ωστόσο το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει προθεσμία στο ζευγάρι μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, προκειμένου να διερευνήσουν την πιθανότητα ποινικής διαμεβολάβησης. Ο 40χρονος παραδέχτηκε, πάντως, ότι έχει πρόβλημα με το ποτό και ότι κάθε φορά που πίνει, χάνει τον έλεγχο και δημιουργεί προβλήματα.

«Θα τον σκοτώσω, θα τον βρούνε νεκρό»

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με τη δικογραφία, άρχισε να καυγαδίζει με τη σύζυγό του, παρουσία του γιου της και, παρά τις εκκλήσεις της γυναίκας του να σταματήσει, εκείνος συνέχισε εκτοξεύοντας ύβρεις και απειλές προς μάνα και γιο. «Θα σας εξαφανίσω όλους, να δείτε τι θα πάθετε… Θα τον σκοτώσω, θα τον θάψω και θα τον βρούνε νεκρό…», φέρεται να είπε ο 40χρονος, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, χτύπησε τον γιο της γυναίκας του στο πρόσωπο και του προκάλεσε μώλωπες

Η γυναίκα τρομοκρατημένη ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σπίτι μετέβησαν λίγο αργότερα 3 αστυνομικοί. Μόλις τους αντίκρισε ο 40χρονος, άρχισε να τους απειλεί και στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, τραυμάτισε στο πρόσωπο έναν αστυνομικό και κλώτσησε τον δεύτερο.

Ακολούθησε η κατάθεση μηνύσεων και του ασκήθηκε δίωξη για απειλή σε βάρος της συζύγου, εξύβριση κατά συρροή, ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, βία κατά υπαλλήλων κατά συρροή, απειλή κατά συρροή και απλή σωματική βλάβη κατά συρροή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

paidiki_pornografia.jpg
Ημερίδα για την παραβατικότητα ανηλίκων: Οι έφηβοι «ίσως δεν συνειδητοποιούν πως ό,τι ανεβαίνει, δεν διαγράφεται»
«Σε ένα σχολείο της δυτικής Θεσσαλονίκης, ένας ανήλικος βιντεοσκόπησε δύο παιδιά να ερωτοτροπούν και το έστειλε σε φίλους του, χωρίς να καταλαβαίνει...
Ημερίδα για την παραβατικότητα ανηλίκων: Οι έφηβοι «ίσως δεν συνειδητοποιούν πως ό,τι ανεβαίνει, δεν διαγράφεται»