παιδί
Τι ανέφερε η μητέρα του 15χρονου που κατήγγειλε ότι δέχθηκε απόπειρα βιασμού

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες για την υπόθεση απόπειρας βιασμού και βιασμού στη Δράμα, ρίχνοντας φως στην ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιδί.

Ο 36ρονος, που συνελήφθη για βιασμό -κατ' εξακολούθηση- του ανήλικου γιου της συντρόφου του αλλά και για απόπειρα βιασμού, αναμένεται να περάσει σε λίγη ώρα την πόρτα της ανακρίτριας.

Τι ανέφερε η μητέρα του 15χρονου

Η μητέρα του 15χρονου μίλησε στον ΑΝΤ1 για όσα φέρεται να βίωσε ο γιος της στα χέρια του 36χρονου που συνελήφθη στη Δράμα. Ο 15χρονος είχε πάει τα Χριστούγεννα να περάσει το βράδυ στο σπίτι 16χρονου φίλου του. Εκεί δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον 36χρονο σύντροφο της μητέρας του 16χρονου.

«Μου ζήτησε το παιδί να κάνει Χριστούγεννα μαζί τους... Πήγαν, κοιμηθήκανε μαζί και αυτός ο κύριος να ασέλγησε πάνω του, και από εκεί και πέρα δε μου το έλεγε ο γιος μου. Μετά από δύο ημέρες τον πίεσε όλη του η παρέα. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "μαμά πρέπει να φύγεις από τη δουλειά έχω να σου πω κάτι πάρα πολύ σοβαρό δεν μπορώ άλλο να το κρύβω"», ανέφερε η μητέρα.

«Mε απέφευγε το παιδί, δεν ήθελε να γυρίσει σπίτι, ήταν έντρομο το παιδί, το έβλεπα τρομαγμένο... Ήμουν σχεδόν σίγουρη γιατί εκείνο το παιδί ήθελε πολύ καιρό κάτι να μου πει και δεν το αφήνανε. Συνέχεια ήθελε να μου πει κάτι. Του έλεγα ναι αγόρι μου πες μου τι έχει συμβεί, δε μου έλεγε. Αυτά τα πράγματα πρέπει να λέγονται γιατί υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά», πρόσθεσε η μητέρα του 15χρονου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ditikis_attikis
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - EKT: Μνημόνιο Συνεργασίας για θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού
Εμβληματική συνεργασία μεταξύ του EKT και του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - EKT: Μνημόνιο Συνεργασίας για θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού