Ο Μιχάλης Λιάπης τον Σεπτέμβρη του 2007 αναλαμβάνει Υπουργός Πολιτισμού. Από τον Μάρτιο του 2004 έως το Σεπτέμβριο του 2007 διετέλεσε Υπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών. Διετέλεσε υφυπουργός Εμπορίου από 3.12.1992 έως 12.10.1993.
Αυτά στο βιογραφικό του. Ωστόσο εδώ και χρόνια άφησε την πολιτική και ασχολείται με τα γλυκά του κουταλιού.
Συγκεκριμένα έχει ανοίξει ένα κατάστημα στο Καρπενήσι, που φτιάχνει και πουλάει γλυκά του κουταλιού.
Η τελευταία φορά που ο Μιχάλης Λιάπης απασχόλησε την επικαιρότητα ήταν το 2013, όταν συνελήφθη ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του και παραβίασε πινακίδα STOP. Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι το όχημα ήταν ανασφάλιστο και οι πινακίδες πλαστές, ενώ ο πρώην υπουργός δεν είχε στην κατοχή του δίπλωμα οδήγησης. Δικάστηκε και καταδικάστηκε και ύστερα εξαφανίστηκε από όλους και από όλα.
Ο Μιχάλης Λιάπης είναι 71 ετών, γιος του Κωνσταντίνου Λιάπη και της Αντιγόνης Καραμανλή, αδελφής του Κωνσταντίνου Καραμανλή και κατάγεται από το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας.
Τα τελευταία χρόνια ζούσε περισσότερο στο Βουκουρέστι με τη νεαρή αγαπημένη του, κόρη Ρουμάνου διπλωμάτη που παλαιότερα υπηρετούσε στη χώρα μας.
Πρόκειται για την Αννα, μοναχοκόρη του Τζορτζ Τσιάμπα, που υπήρξε, εκτός από πρέσβης της Ρουμανίας στην Αθήνα, και υφυπουργός Εξωτερικών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 21/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ