andrew_tate
Ποιος είναι ο ακραίος μισογύνης που συνελήφθη για μαστροπεία και βιασμούς

Συνελήφθη ο γνωστός μισογύνης tiktoker, Andrew Tate, μαζί με τον αδερφό του στη Ρουμανία, με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων, του βιασμού και της σύστασης οργανωμένης εγκληματικής ομάδας.

«Φαίνεται ότι δημιούργησαν μια ομάδα οργανωμένου εγκλήματος με σκοπό τη στρατολόγηση, τη στέγαση και την εκμετάλλευση γυναικών - αναγκάζοντάς τες να δημιουργήσουν πορνογραφικό περιεχόμενο που προορίζεται να προβληθεί σε εξειδικευμένους ιστότοπους έναντι αμοιβής», ανέφεραν οι εισαγγελείς, σύμφωνα με το BBC.

Σημειώνεται πως η έρευνα για τα δύο αδέλφια βρίσκεται σε εξέλιξη στη Ρουμανία ήδη από τον Απρίλιο, οπότε οι Αρχές έκαναν έφοδο στην έπαυλή τους έπειτα από καταγγελία ότι κρατούσαν εκεί με τη βία μια 21χρονη Αμερικανή.

Στο παρελθόν και οι Αρχές της Μεγάλης Βρετανίας κίνησαν αντίστοιχες διαδικασίες, με αποτέλεσμα ο tiktoker να εγκαταλείψει τη χώρα.

«Δεν είμαι βιαστής, αλλά μου αρέσει η ιδέα να κάνω ό,τι θέλω», είχε αναφέρει τότε ο Τέιτ, παραδεχόμενος ότι η έρευνα εις βάρος του ήταν εν μέρει ο λόγος που μετακόμισε.

Εκπρόσωπος του Tate δήλωσε στην Daily Mirror ότι δεν μπορούσε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την σύλληψη των δύο αδελφών. «Ωστόσο, ο Άντριου και ο Τριστάν έχουν τον απόλυτο σεβασμό για τις ρουμανικές αρχές και πάντα θα συνδράμουν και θα βοηθούν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν», δήλωσε ο συνήγορος τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί έξι γυναίκες που φέρονται να έχουν υποστεί σεξουαλική εκμετάλλευση από "την οργανωμένη εγκληματική ομάδα» των Tate.

Η εξοργιστική «συνταγή επιτυχίας» του Άντριου Τέιτ

Tον περασμένο Ιούλιο ο Άντριου Τέιτ ξεπερνούσε τον Ντόναλντ Τραμπ και την Κιμ Καρντάσιαν σε αναζητήσεις στο Google. Με έναν λογαριασμό γεμάτο... μπράτσα, γρήγορα αμάξια, πολυτελή ταξίδια, πούρα και μπόλικο μισογυνισμό ο Τέιτ κατάφερε να αποκτήσει εκατοντάδες χιλιάδες αγόρια και νέους μέχρι να αποκλειστεί λόγω σεξιστικού περιεχομένου από Facebook, Tik Tok και Ιnstagram.

Ανάμεσα στις «δημοφιλέστερες» απόψεις του ήταν πως οι γυναίκες είναι ιδιοκτησία των ανδρών, ότι τα θύματα των βιασμών πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, αλλά και ότι οι καλύτερες γυναίκες είναι αυτές μεταξύ 18 και 19 γιατί τότε «είναι εύκολο να αφήσεις πάνω τους το στίγμα σου».

Με ξεκάθαρη πολιτική τοποθέτηση (και αγάπη στην alt-right), έχει στηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ και υπήρξε φίλος του Νάιτζελ Φάρατζ.

Την ίδια ώρα, «ο κορονοϊός είναι μια απάτη», ενώ «χάρη στη φήμη του είναι πλέον τρισεκατομμυριούχος»  κάτι που τον κάνει ιδανικό για να «διδάξει» τους υπόλοιπους πώς θα γίνουν επιτυχημένοι μέσω του hustling.

Mε 49 δολάρια τον μήνα, μάλιστα, μπορούσε κάποιος να μάθει από πρώτο χέρι στο λεγόμενο Hustler’s University πώς ο Τέιτ «προκαλεί και απαιτεί απόλυτη πίστη από τη γυναίκα του». Τα μέλη του Hustler’s University έφταναν τις 127.000 και επρόκειτο κυρίως για άνδρες και αγόρια από 13 ετών από τη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Υπολογίζεται ότι τα βίντεο του Άντριου Τέιτ στο TikTok έχουν συνολικά 11,6 δισεκατομμύρια προβολές, ενώ τον περασμένο Αύγουστο τα views στα κλιπάκια του ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο.

Το ενδιαφέρον, μάλιστα, στην όλη υπόθεση είναι ότι ο ίδιος δεν έχει καν λογαριασμό στο TikTok. Τα περισσότερα βίντεό του αποτελούν στιγμιότυπα από παλιές του συνεντεύξεις, από εμφανίσεις στην πλατφόρμα streaming Twitch ή από τις διαλέξεις στο «πανεπιστήμιό» του.

Οι πιστοί του ακόλουθοι και ευαγγελιστές της εξτρεμιστικής και αλλοπρόσαλλης φιλοσοφίας του είναι αυτοί που έχουν αναλάβει τη «βρώμικη δουλειά»!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα