ΑΑΔΕ: Ποιές εφαρμογές «κατεβάζουν ρολά» σήμερα στις 23:00- Πότε ανοίγουν ξανά
Η λειτουργία των ψηφιακών εφαρμογών της ΑΑΔΕ στο κλείσιμο του έτους

Τη λειτουργία των ψηφιακών εφαρμογών ενόψει της ολοκλήρωσης των εργασιών για το κλείσιμο του έτους, ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ.

Ειδικότερα:

-Η ψηφιακή εφαρμογή «my Property», για την υποβολή δηλώσεων Φόρου Μεταβίβασης Ακινήτων, Δωρεάς και Γονικής Παροχής, θα είναι διαθέσιμη έως τις 31/12/2022 και ώρα 23:00 (Ημερομηνία ανοίγματος 2/1/2023).

-Η ψηφιακή εφαρμογή του Περιουσιολογίου για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων ΕΝΦΙΑ 2014 έως και 2022, θα είναι διαθέσιμη έως τις 31/12/2022 και ώρα 23:00 (Ημερομηνία ανοίγματος 5/1/2023).

-Η ψηφιακή εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή αρχικών και τροποποιητικών δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων φορολογικών ετών 2015 έως και 2021, θα είναι διαθέσιμη έως τις 31/12/2022 και ώρα 23:00 (Ημερομηνία ανοίγματος 10/1/2023).

-Η ψηφιακή εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων Φόρου Πλοίων Α' κατηγορίας, θα είναι διαθέσιμη έως τις 31/12/2022 και ώρα 23:00 (Ημερομηνία ανοίγματος 3/1/2023).

-Η ψηφιακή εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων εισφοράς συναλλάγματος ν. 4111/2013, θα είναι διαθέσιμη έως τις 31/12/2022 και ώρα 23:00 (Ημερομηνία ανοίγματος 3/1/2023).

-Η ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ, Φόρου Εισοδήματος Νομικών Προσώπων, ΦΑΠ (2010- 2013), Παρακρατούμενων και Λοιπών Φόρων μέσω myAADE, δεν θα διακοπεί και θα είναι διαθέσιμη την 1/1/2023.

- Η ψηφιακή εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης βεβαίωσης αποδοχών ή συντάξεων, της βεβαίωσης των αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα και των αμοιβών από τόκους, μερίσματα και δικαιώματα για το φορολογικό έτος 2021 (σύμφωνα με την Α. 1035/2021), θα κλείσει οριστικά στις 31/12/2022 και ώρα 23:00.

-Η πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών με τη χρήση καρτών και συστήματος IRIS, μέσω myAADE, θα είναι διαθέσιμη έως τις 31/12/2022 και ώρα 23:00 (Ημερομηνία ανοίγματος 2/1/2023).

-Η ψηφιακή εφαρμογή για την έκδοση Πιστοποιητικών ΕΝΦΙΑ 2023, καθώς επίσης και των αποδεικτικών καταβολής θα είναι διαθέσιμη την 1/1/2023.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ντομάτες: Πού πρέπει να τις αποθηκεύετε για να διατηρούνται φρέσκες και νόστιμες

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καλλυντικά
Επικίνδυνα για την υγεία τα καλλυντικά dupes - Ένα «trend» με συνέπειες πίσω από τις δελεαστικές τιμές
Αν και φαντάζουν ακίνδυνα, ειδικοί του χώρου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την υγεία των καταναλωτών, ιδίως των νεαρών
Επικίνδυνα για την υγεία τα καλλυντικά dupes - Ένα «trend» με συνέπειες πίσω από τις δελεαστικές τιμές
Κυριάκος Μητσοτάκης
Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την εκκαθάριση των καταλόγων των δημοσίων Πανεπιστημίων από ανενεργούς φοιτητές
Ποιοι φοιτητές διαγράφονται και ποιοι παραμένουν;
Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την εκκαθάριση των καταλόγων των δημοσίων Πανεπιστημίων από ανενεργούς φοιτητές
ΑΣΕΠ
ΑΣΕΠ: 92 μόνιμες θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα στο Υπουργείο Οικονομικών
Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 21 Ιουλίου 2025 έως την Τρίτη 5 Αυγούστου 2025
ΑΣΕΠ: 92 μόνιμες θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα στο Υπουργείο Οικονομικών