ilioupoli 19xroni
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS
Απαλλακτική η πρόταση για όλους τους κατηγορούμενους στην υπόθεση trafficking της 20χρονης, στην Ηλιούπολη

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου η δίκη για την υπόθεση trafficking της Ηλιούπολης, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνα, με όλους τους κατηγορούμενους να απαλλάσονται των κατηγοριών.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση αφορούσε την καταγγελία 20χρονης ότι την κακοποιούσε και την εξέδιδε ο 39χρονος αστυνομικός και σύντροφός της και πως τη βίαζε ο πατέρας της από όταν ήταν ανήλικη.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του news247.gr , πρόταση του εισαγγελέα ήταν απαλλακτική για τους κατηγορούμενους, αφού κατά τη γνώμη του, η καταγγέλλουσα μπορούσε να πάρει άλλο δρόμο και πως δεν παραπλανήθηκε, επιλέγοντας τη ζωή που επέλεξε για να κερδίσει την οικονομική της χειραφέτηση.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, οι κατηγορίες για μαστροπεία και βιασμό δεν αποδείχτηκαν σε καμία περίπτωση, ούτε για τον αστυνομικό ούτε για τον πατέρα της και πως το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων δεν θεμελιώνεται.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώθηκε από την έδρα «Χρειαζόμασταν πλήρεις αποδείξεις και δεν τις είχαμε. Οι άνθρωποι δεν καταδικάζονται με ιδεοληψίες».

Ο αστυνομικός προτάθηκε ως ένοχος μόνο για ενδοοικογενειακή βία, ο πατέρας μόνο για κατοχή μεταλλικής ράβδου, ενώ για τις κύριες κατηγορίες η πρόταση του εισαγγελέα ήταν απαλλακτική για αμφότερους τους κατηγορούμενους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα