ΑΕΛ
Στο επίκεντρο βρίσκεται η έρευνα της ΕΠΟ για τη καταγγελία 25χρονης κοπέλας εις βάρος επιθετικού της ΑΕΛ για σεξουαλική παρενόχληση

Κοπέλα στη Λάρισα κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από παίκτη της ΑΕΛ και ξεκίνησε η διερεύνηση. Η υπόθεση πήρε διαστάσεις με την ΕΠΟ να ζητάει να χυθεί άπλετο φως, για να αποδοθούν τυχόν ευθύνες. Ο ποδοσφαιριστής που καταγγέλθηκε είχε αγωνιστεί στην ΑΕΛ ως δανεικός πριν από μερικά χρόνια και η καταγγελία έγινε όταν έφυγε από την πόλη ενώ ο ίδιος αρνείται τα πάντα από την πρώτη στιγμή

Τη συνδρομή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας προκειμένου να λάβει στοιχεία καθώς και να ενημερωθεί για την ποινική εξέλιξη υπόθεσης, ζητά με επιστολή του το Ερευνητικό Τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ).

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», η ΕΠΟ επανέρχεται με αφορμή τη διερεύνηση της υπόθεσης που είχε καταγγείλει η 25χρονη από τον 29χρονο ποδοσφαιριστή που είχε έρθει από ομάδα της Μακεδονίας για λίγο στην ΑΕΛ για τη θέση του περιφερειακού επιθετικού.

Η καταγγελία έγινε τον Νοέμβριο του 2021, περίοδος όπου ο ποδοσφαιριστής είχε επιστρέψει στη μητρική ΠΑΕ, με την ΕΠΟ να κάνει γνωστή την έρευνά της στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. Ακολούθησε έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, αστυνομικοί της οποίας προχώρησαν στη λήψη καταθέσεων.

Η ΕΠΟ επανέρχεται στην υπόθεση κάνοντας γνωστό στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας ότι ερευνητής της Επιτροπής Δεοντολογίας με αφορμή πάντα τα δημοσιεύματα έχει ήδη εκκινήσει «αυτεπάγγελτη έρευνα για την πιθανή διάπραξη του αδικήματος της σεξουαλικής παρενόχλησης, όπως αυτό τυποποιείται στο άρθρο 24 παρ. 2 του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ» κατά του ποδοσφαιριστή.

Η έρευνα της ΕΠΟ διεξάγεται παράλληλα με την ποινική έρευνα της υπόθεσης, η οποία ωστόσο έχει τεθεί στο αρχείο από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας από τον περασμένο Απρίλιο. Η αναφορά της ΕΠΟ για «απρεπή και σεξουαλικά παρενοχλητική λεκτική στάση» του ποδοσφαιριστή έναντι της 25χρονης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία της Λάρισα, η οποία εξετάζοντας τα διαφαινόμενα αδικήματα της εξύβρισης και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της Λαρισαίας έθεσε τελικά την υπόθεση στο αρχείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα