Κοινωνία 0

Δωρεάν Rapid Test σε Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του ΕΕΣ

Rapid test Covid
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο ΣΦΕΕ και ο Ερυθρός Σταυρός ενισχύουν την προμήθεια σε φαρμακευτικά σκευάσματα σε παιδιά σε Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων

Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) προχώρησε στην αγορά μεγάλου αριθμού Rapid Tests προκειμένου να τα δώσει και να καλύψει τις ανάγκες σε 5 Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Ερυθρού Σταυρού (Αθήνα, Βόλος, Καλάβρυτα).

Η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο δράσεων που έχουν αναλάβει από κοινού ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Ε.Ε.Σ.), με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σε φαρμακευτικά σκευάσματα, υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης σε παιδιά και σε λοιπές ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που φιλοξενούνται σε Δομές και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας.

Συγκεκριμένα η ενέργεια αυτή του ΣΦΕΕ, εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «προΣfΕΕρουμε» για την υποστήριξη των παιδιών και των ευάλωτων πληθυσμών που βρίσκονται σε ανάγκη, αλλά και της έμπρακτης συνεισφοράς στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης του COVID-19.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία