Rapid test Covid
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο ΣΦΕΕ και ο Ερυθρός Σταυρός ενισχύουν την προμήθεια σε φαρμακευτικά σκευάσματα σε παιδιά σε Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων

Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) προχώρησε στην αγορά μεγάλου αριθμού Rapid Tests προκειμένου να τα δώσει και να καλύψει τις ανάγκες σε 5 Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Ερυθρού Σταυρού (Αθήνα, Βόλος, Καλάβρυτα).

Η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο δράσεων που έχουν αναλάβει από κοινού ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Ε.Ε.Σ.), με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σε φαρμακευτικά σκευάσματα, υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης σε παιδιά και σε λοιπές ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που φιλοξενούνται σε Δομές και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας.

Συγκεκριμένα η ενέργεια αυτή του ΣΦΕΕ, εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «προΣfΕΕρουμε» για την υποστήριξη των παιδιών και των ευάλωτων πληθυσμών που βρίσκονται σε ανάγκη, αλλά και της έμπρακτης συνεισφοράς στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης του COVID-19.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα