Πάτερ Αντώνιος - Κιβωτός του Κόσμου
Γιατί πήγαν οι δικηγόροι του στο γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισιδώρου Ντογιάκου

Στον Άρειο Πάγο μετέβη ο δικηγόρος του πατρός Αντωνίου, Θρασύβουλος Κονταξής, προκειμένου να καταθέσει έγκληση σε σχέση με την απόφαση που απαγορεύει στον πατέρα Αντώνιο να έχει οποιαδήποτε σχέση με την «Κιβωτό του Κόσμου».

Οι συνήγοροι του πατρός Αντωνίου είχαν προαναγγείλει το Σαββατοκύριακο τη νομική κίνηση, λέγοντας ότι παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν το σπίτι του και τον «πέταξαν στον δρόμο».

Οι νομικοί παραστάτες του πατρός Αντωνίου, Θρασύβουλος Κονταξής και Γιάννης Κώτσος ζήτησαν από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο την τήρηση της νομιμότητας.

Το βασικό αίτημα που έθεσαν οι δύο δικηγόροι κατά τη συνάντηση που είχαν με τον Ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό ήταν να δοθεί η δυνατότητα στον πατέρα Αντώνιο να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα από το διαμέρισμα της Κιβωτού του Κόσμου όπου διέμενε με την οικογένειά του, μέτα την απομάκρυνσή του με εισαγγελική παραγγελία.

Η μόνη σκοπιμότητα είναι η τήρηση της νομιμότητας” δήλωσε ο κ. Κονταξής βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο. Παράλληλα οι δύο δικηγόροι θα επισκεφθούν για τον ίδιο λόγο και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο, ο οποίος έχει και την εποπτεία του συνόλου των εισαγγελικών ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Εν τω μεταξύ «φύλλο και φτερό» κάνει ο οικονομικός εισαγγελέας τα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου», δύο σχεδόν εβδομάδες μετά την αποκάλυψη των καταγγελιών εναντίον υψηλόβαθμων στελεχών της ΜΚΟ για κακοποιήσεις ανηλίκων και οικονομικές ατασθαλίες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Σβήστε αμέσως αυτές τις εφαρμογές από το κινητό σας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

xarokopeio.jpg
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: Οι προκηρύξεις για την ανάδειξη εσωτερικών και εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης
Δημοσιεύθηκαν οι προκηρύξεις για την την ανάδειξη εσωτερικών και εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης, του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: Οι προκηρύξεις για την ανάδειξη εσωτερικών και εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης
Παλαιστίνη
Παλαιστίνη: Η γενοκτονία συνεχίζεται
«Καθημερινά παρακολουθούμε απάνθρωπες σκηνές από το δράμα του παλαιστινιακού λαού. Εικόνες βιβλικής καταστροφής.  Πόλεις ισοπεδωμένες ,  σπίτια...
Παλαιστίνη: Η γενοκτονία συνεχίζεται