Πάτερ Αντώνιος - Κιβωτός του Κόσμου
Γιατί πήγαν οι δικηγόροι του στο γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισιδώρου Ντογιάκου

Στον Άρειο Πάγο μετέβη ο δικηγόρος του πατρός Αντωνίου, Θρασύβουλος Κονταξής, προκειμένου να καταθέσει έγκληση σε σχέση με την απόφαση που απαγορεύει στον πατέρα Αντώνιο να έχει οποιαδήποτε σχέση με την «Κιβωτό του Κόσμου».

Οι συνήγοροι του πατρός Αντωνίου είχαν προαναγγείλει το Σαββατοκύριακο τη νομική κίνηση, λέγοντας ότι παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν το σπίτι του και τον «πέταξαν στον δρόμο».

Οι νομικοί παραστάτες του πατρός Αντωνίου, Θρασύβουλος Κονταξής και Γιάννης Κώτσος ζήτησαν από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο την τήρηση της νομιμότητας.

Το βασικό αίτημα που έθεσαν οι δύο δικηγόροι κατά τη συνάντηση που είχαν με τον Ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό ήταν να δοθεί η δυνατότητα στον πατέρα Αντώνιο να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα από το διαμέρισμα της Κιβωτού του Κόσμου όπου διέμενε με την οικογένειά του, μέτα την απομάκρυνσή του με εισαγγελική παραγγελία.

Η μόνη σκοπιμότητα είναι η τήρηση της νομιμότητας” δήλωσε ο κ. Κονταξής βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο. Παράλληλα οι δύο δικηγόροι θα επισκεφθούν για τον ίδιο λόγο και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο, ο οποίος έχει και την εποπτεία του συνόλου των εισαγγελικών ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Εν τω μεταξύ «φύλλο και φτερό» κάνει ο οικονομικός εισαγγελέας τα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου», δύο σχεδόν εβδομάδες μετά την αποκάλυψη των καταγγελιών εναντίον υψηλόβαθμων στελεχών της ΜΚΟ για κακοποιήσεις ανηλίκων και οικονομικές ατασθαλίες.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΔΙΠΑΕ
ΔΙΠΑΕ: Οι 3233 φοιτητές- δικαιούχοι δωρεάν σίτισης -Πίνακας
Η παροχή δωρεάν σίτισης γίνεται με την επίδειξη από τους φοιτητές/ήτριες της ακαδημαϊκής ταυτότητας – ΠΑΣΟ κατά την επίσκεψή τους στο εστιατόριο
ΔΙΠΑΕ: Οι 3233 φοιτητές- δικαιούχοι δωρεάν σίτισης -Πίνακας
iep_1.jpg
ΙΕΠ: Παράταση προθεσμίας για εγγραφή στο Μητρώο εμπειρογνωμόνων για ψηφιακό υλικό
Οι υποψήφιοι που έχουν οριστικοποιήσει ήδη την αίτησή τους δύνανται, εάν το επιθυμούν, να την τροποποιήσουν και να την οριστικοποιήσουν εκ νέου έως...
ΙΕΠ: Παράταση προθεσμίας για εγγραφή στο Μητρώο εμπειρογνωμόνων για ψηφιακό υλικό
κέρκυρα
Είστε άνεργος σε Κέρκυρα, Λευκάδα, Ζάκυνθο; Παίρνετε 1500€ επίδομα
Πώς οι άνεργοι στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων που μένουν σε Κερκυρα, Λευκάδα και Ζάκυνθο μπορούν να πάρουν έκτακτο επίδομα 1500 ευρώ! Κλείνουν οι...
Είστε άνεργος σε Κέρκυρα, Λευκάδα, Ζάκυνθο; Παίρνετε 1500€ επίδομα