Πάτερ Αντώνιος - Κιβωτός του Κόσμου
Νέα καταγγελία για την Κιβωτό του Κόσμου: Η εξαπάτηση ηλικιωμένου μετά τη δωρεά ακινήτου

Η μητέρα του νεαρού που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια επισημαίνει ότι τα γνώριζε όλα, ωστόσο ο γιος της της είχε πει να μην μιλήσει επειδή φοβόταν.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, το παιδί της περνούσε αρκετές ώρες στο ησυχαστήριο με τον πατέρα Αντώνιο κι έτσι ήταν αδύνατον να μην το γνώριζε η πρεσβυτέρα.

«Σίγουρα, θέλω να δώσω πρώτα κατάθεση στην εισαγγελία και μετά να πω ό,τι θέλετε. Αυτό που είπα σε όλους, θα το ξαναπώ άλλη μια φορά.

Δεν γινόταν να μην γνώριζε η πρεσβυτέρα στο ίδιο της το σπίτι τι γινόταν στο δωμάτιο, το ησυχαστήριο του πάτερ, όταν ο γιος μου ήταν εκεί πάνω από 8 ώρες την ημέρα κλεισμένος μαζί του» είπε η μητέρα.

Σε ερώτηση για το ποια ήταν η δικαιολογία που βρισκόταν μαζί του 8 ώρες κλεισμένος, η μητέρα του 19χρονου απάντησε:

«Δεν ξέρω, να του μιλάει. Ρωτήστε τους. Εγώ τα ήξερα όλα, ο γιος δεν ήθελε, με κράταγε με νύχια και με δόντια. Δεν ξέρεις τι έχω τραβήξει», είπε.

Σημειώνεται πως η γυναίκα ανέφερε πως εδώ και δύο ημέρες, από όταν το παιδί της άρχισε να δέχεται απειλές, δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα (για τις απειλές). Έχει κόψει την επικοινωνία μαζί μου εδώ και δύο μέρες. Δεν ξέρω, και εγώ ανησυχώ» κατέληξε.

Η εξαπάτηση ηλικιωμένου μετά τη δωρεά ακινήτου – Ο «περίεργος» όρος

Εξαπάτηση από τον πατέρα Αντώνιο κατήγγειλε ο κ. Θεόδωρος Αποστόλου, ο οποίος δώρισε στην Κιβωτό του Κόσμου τον έναν από τους ορόφους ενός μεγάλου εμβαδού ακινήτου που διαθέτει στον Κηφισό, κοντά στη βασική δομή της Οργάνωσης, προκειμένου να βρει θαλπωρή και προστασία ο γιος του που είναι ανάπηρος.

Ο κ. Αποστόλου τόνισε στον ΑΝΤ1 ότι «συναντήθηκα με τον πατέρα Αντώνιο στην Κιβωτό που πριν από 10-20 χρόνια που ήταν μια αποθήκη και πλέον ήταν χλιδάτο ακίνητο. Μου είπε ότι του το έφτιαξε η μητέρα εφοπλιστή».

Ο 75χρονος άνδρας τόνισε ότι τον γνώρισε να μεταφέρει σακιά με τρόφιμα πριν από 25 χρόνια.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «ο όροφος που δώρισε ήταν εμβαδού 2.742 τετραγωνικών μέτρων» και πως σκόπευε εάν όλα είχαν καλώς, να αφήσει και το υπόλοιπο κτίριο στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ωστόσο, όπως είπε, τον ξένισαν δύο πράγματα και θεωρεί πως εξαπατήθηκε από τους ανθρώπους της «Κιβωτού του Κόσμου». Ανέφερε πως όταν πήγαν με την παπαδιά στο συμβολαιογραφείο για τη μεταβίβαση του ακινήτου, «υπήρχε όρος που ανέφερε πως για κάθε νομική διαφορά θα απευθύνομαι στην παπαδιά, σε μια διεύθυνση στο Πόρτο Ράφτη».

Ακόμη, όπως ανέφερε, ενώ ζήτησε έγγραφη εγγύηση και διασφάλιση πως το παιδί του θα είχε εσαεί την φροντίδα που θα έπρεπε με ευθύνη της «Κιβωτού του Κόσμου», τού είπαν πως μπορούν να του δώσουν ένα χαρτί που να λέει πως «θα τον έχουν «άρχοντα» τον Γιάννη στην δομή», κάτι που όμως δεν διασφάλιζε πως κάτι τέτοιο θα γινόταν.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον εαυτό του ως βλάκα που πείστηκε από τους ανθρώπους της «Κιβωτού του Κόσμου» για τη μεταβίβαση του ακινήτου, λέει ωστόσο πως δεν μετανιώνει, διότι έκανε την πράξη αυτή για να βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία στην Αττική; Πότε θα βγει η απόφαση - Τι είπε ο Περιφερειάρχης

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

diadiktio
Τα σημάδια που δείχνουν τον εθισμό των παιδιών στο διαδίκτυο - Τι πρέπει να ξέρουν οι γονείς
Πώς μπορούν να καταλάβουν αν το παιδί τους είναι πραγματικά εθισμένο στα ηλεκτρονικά παιχνίδια;
Τα σημάδια που δείχνουν τον εθισμό των παιδιών στο διαδίκτυο - Τι πρέπει να ξέρουν οι γονείς