Πάτερ Αντώνιος - Κιβωτός του Κόσμου
Νέα καταγγελία για την Κιβωτό του Κόσμου: Η εξαπάτηση ηλικιωμένου μετά τη δωρεά ακινήτου

Η μητέρα του νεαρού που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια επισημαίνει ότι τα γνώριζε όλα, ωστόσο ο γιος της της είχε πει να μην μιλήσει επειδή φοβόταν.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, το παιδί της περνούσε αρκετές ώρες στο ησυχαστήριο με τον πατέρα Αντώνιο κι έτσι ήταν αδύνατον να μην το γνώριζε η πρεσβυτέρα.

«Σίγουρα, θέλω να δώσω πρώτα κατάθεση στην εισαγγελία και μετά να πω ό,τι θέλετε. Αυτό που είπα σε όλους, θα το ξαναπώ άλλη μια φορά.

Δεν γινόταν να μην γνώριζε η πρεσβυτέρα στο ίδιο της το σπίτι τι γινόταν στο δωμάτιο, το ησυχαστήριο του πάτερ, όταν ο γιος μου ήταν εκεί πάνω από 8 ώρες την ημέρα κλεισμένος μαζί του» είπε η μητέρα.

Σε ερώτηση για το ποια ήταν η δικαιολογία που βρισκόταν μαζί του 8 ώρες κλεισμένος, η μητέρα του 19χρονου απάντησε:

«Δεν ξέρω, να του μιλάει. Ρωτήστε τους. Εγώ τα ήξερα όλα, ο γιος δεν ήθελε, με κράταγε με νύχια και με δόντια. Δεν ξέρεις τι έχω τραβήξει», είπε.

Σημειώνεται πως η γυναίκα ανέφερε πως εδώ και δύο ημέρες, από όταν το παιδί της άρχισε να δέχεται απειλές, δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα (για τις απειλές). Έχει κόψει την επικοινωνία μαζί μου εδώ και δύο μέρες. Δεν ξέρω, και εγώ ανησυχώ» κατέληξε.

Η εξαπάτηση ηλικιωμένου μετά τη δωρεά ακινήτου – Ο «περίεργος» όρος

Εξαπάτηση από τον πατέρα Αντώνιο κατήγγειλε ο κ. Θεόδωρος Αποστόλου, ο οποίος δώρισε στην Κιβωτό του Κόσμου τον έναν από τους ορόφους ενός μεγάλου εμβαδού ακινήτου που διαθέτει στον Κηφισό, κοντά στη βασική δομή της Οργάνωσης, προκειμένου να βρει θαλπωρή και προστασία ο γιος του που είναι ανάπηρος.

Ο κ. Αποστόλου τόνισε στον ΑΝΤ1 ότι «συναντήθηκα με τον πατέρα Αντώνιο στην Κιβωτό που πριν από 10-20 χρόνια που ήταν μια αποθήκη και πλέον ήταν χλιδάτο ακίνητο. Μου είπε ότι του το έφτιαξε η μητέρα εφοπλιστή».

Ο 75χρονος άνδρας τόνισε ότι τον γνώρισε να μεταφέρει σακιά με τρόφιμα πριν από 25 χρόνια.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «ο όροφος που δώρισε ήταν εμβαδού 2.742 τετραγωνικών μέτρων» και πως σκόπευε εάν όλα είχαν καλώς, να αφήσει και το υπόλοιπο κτίριο στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ωστόσο, όπως είπε, τον ξένισαν δύο πράγματα και θεωρεί πως εξαπατήθηκε από τους ανθρώπους της «Κιβωτού του Κόσμου». Ανέφερε πως όταν πήγαν με την παπαδιά στο συμβολαιογραφείο για τη μεταβίβαση του ακινήτου, «υπήρχε όρος που ανέφερε πως για κάθε νομική διαφορά θα απευθύνομαι στην παπαδιά, σε μια διεύθυνση στο Πόρτο Ράφτη».

Ακόμη, όπως ανέφερε, ενώ ζήτησε έγγραφη εγγύηση και διασφάλιση πως το παιδί του θα είχε εσαεί την φροντίδα που θα έπρεπε με ευθύνη της «Κιβωτού του Κόσμου», τού είπαν πως μπορούν να του δώσουν ένα χαρτί που να λέει πως «θα τον έχουν «άρχοντα» τον Γιάννη στην δομή», κάτι που όμως δεν διασφάλιζε πως κάτι τέτοιο θα γινόταν.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον εαυτό του ως βλάκα που πείστηκε από τους ανθρώπους της «Κιβωτού του Κόσμου» για τη μεταβίβαση του ακινήτου, λέει ωστόσο πως δεν μετανιώνει, διότι έκανε την πράξη αυτή για να βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλάει και πίσω φαίνεται λογότυπο του ΠΑΣΟΚ
Ανδρουλάκης: «Η πολιτική αλλαγή είναι μονόδρομος – Καλώ όλες τις προοδευτικές δυνάμεις σε κοινό αγώνα»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, μήνυμα ενότητας ενόψει του συνεδρίου και αιχμές για σκάνδαλα, ακρίβεια και θεσμική...
Ανδρουλάκης: «Η πολιτική αλλαγή είναι μονόδρομος – Καλώ όλες τις προοδευτικές δυνάμεις σε κοινό αγώνα»
βίντεο
Σοκ! 11χρονος πυροβόλησε τον πατέρα του επειδή του είπε όχι στο Nintendo
Ένα οικογενειακό επεισόδιο κατέληξε σε δολοφονία, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο τον εφιάλτη της ανεξέλεγκτης οπλοκατοχής στις ΗΠΑ
Σοκ! 11χρονος πυροβόλησε τον πατέρα του επειδή του είπε όχι στο Nintendo
chatgpt
Η OpenAI αλλάζει σελίδα – Το ChatGPT θα έχει διαφημίσεις για τους δωρεάν χρήστες
Η εταιρεία ξεκινά πιλοτικά διαφημίσεις για τους δωρεάν χρήστες, διατηρώντας όμως την ακεραιότητα των απαντήσεων και την ιδιωτικότητα των συνομιλιών
Η OpenAI αλλάζει σελίδα – Το ChatGPT θα έχει διαφημίσεις για τους δωρεάν χρήστες
τσίπας
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Η χώρα χρειάζεται προοδευτική πορεία, όχι δεκανίκια της ακροδεξιάς»
Κατά την παρουσίαση της «Ιθάκης» ο πρώην πρωθυπουργός άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και περιέγραψε τη στρατηγική που πρέπει να χαράξει η Ελλάδα για...
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Η χώρα χρειάζεται προοδευτική πορεία, όχι δεκανίκια της ακροδεξιάς»