Κακοκαιρία Ariel: Μήνυμα του 112 σε Χαλκιδική και Πιερία
Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της Χαλκιδικής και της Πιερίας

Μήνυμα προειδοποίησης έφθασε το απόγευμα στα κινητά των κατοίκων της Πιερίας και της Χαλκιδικής από το 112 για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να «χτυπήσουν» σήμερα και αύριο σε αυτές τις περιοχές. Οι πολίτες καλούνται έως και το μεσημέρι της Πέμπτης να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες, σύμφωνα με την ενεργοποίηση του μηνύματος της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας «Άριελ» είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους.

Βροχή στη Θεσσαλονίκη αυτή την ώρα ενώ υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων μετά από εκτροπή βυτιοφόρου στoν κόμβο Καλοχωρίου στο ρεύμα προς εξωτερική περιφερειακή. Το βυτιοφόρο προσέκρουσε σε στηθαίο. Δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός. Γίνονται εκτροπές κυκλοφορίας και δεν επιτρέπεται η έξοδος οχημάτων από την εθνική στην εξωτερική περιφερειακή για Καβάλα.

Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του Βόλου

Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 έλαβαν λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα οι κάτοικοι του Βόλου στα κινητά τους τηλέφωνα, για τον κίνδυνο εκδήλωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (ισχυρές καταιγίδες) το επόμενο 24ωρο.

Σύμφωνα με το μήνυμα, προβλέπονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα για τις επόμενες περίπου 24 ώρες. Οι κάτοικοι καλούνται να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Κλειστά αύριο τα σχολεία στην Σκόπελο

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία  όλων των σχολικών μονάδων Α/θμιας και  Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκοπέλου για την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, με απόφαση του Δημάρχου Σκοπέλου.

Η απόφαση πάρθηκε καθώς η περιοχή πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα (έντονη βροχόπτωση, θυελλώδεις άνεμοι έως 8 μποφόρ, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες) τα οποία θα συνεχιστούν έως και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης και θα πρέπει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και η αποφυγή ατυχημάτων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα