Κοινωνία 0

Κιβωτός του Κόσμου: «Θα σε σκοτώσω, γνωρίζω που μένεις» - Οι απειλές στον 19χρονο

Κιβωτός του Κόσμου
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Κιβωτός του Κόσμου: Οι απειλές στον 19χρονο που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο

Ο 19χρονος πρώην τρόφιμος της δομής «Κιβωτός του Κόσμου», που κατήγγειλε ασέλγεια από υψηλόβαθμο στέλεχος, φέρεται να δέχεται απειλές για την ζωή του.

Η καταγγελία του 19χρονου ήταν η αφορμή να αποκαλυφθούν όσα συνέβαιναν στην περιβόητη ΜΚΟ.

Παράλληλα, ο πατέρας Αντώνιος κάνει λόγο για «κακή κατασκευή σεναρίων».

«Θα σε σκοτώσω»

Ο 19χρονος που κατήγγειλε ασέλγεια, δέχτηκε ένα μήνυμα, με το οποίο άγνωστος τον απειλεί, λέγοντας πως αν δεν πάρει πίσω τα όσα ισχυρίστηκε θα βάλει «άτομα να σου κάνουν κακό. Θα σε σκοτώσω».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews, ο 19χρονος δέχτηκε το εξής μήνυμα: «Γεια. Είσαι καλά; Το λοιπόν ή θα τα πάρεις όλαααααα πίσω η αλλιώς θα βάλω άτομα να σου κάνουμε κακό και έχω πάρα πολλά άτομα να ξέρεις. Γνωρίζω πού μένεις από κάποιον άλλον αλλά έτσι και δεν μαζέψεις όλες τις μ…. που έχεις κάνει και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι… σου να ξέρεις δεν θα ζεις. Αυτό σου λέω μόνο. Θα σε σκοτώσω».

«Τι ήταν το δουλάκι του ο γιος μου;» λέει η μητέρα του

Η μητέρα του 19χρονου αναφέρει ότι το παιδί της πέρασε «τα πάνδεινα».

Με δηλώσεις της στη ΕΡΤ είπε ότι: «Εγώ ξύπναγα το παιδί μου για να του πάει πρωϊνό στις 7:00 το πρωί. Το σίγουρο είναι ότι το παιδί τράβηξε τα πάνδεινα εκεί πέρα».

Η μητέρα του 19χρονου, αναφέρει ακόμη πως από την αρχή ήθελε να τηλεφωνήσει στο υψηλόβαθμο στέλεχος που καταγγέλλουν αλλά ο γιός της δεν την άφηνε.

«Το σπίτι πάνω στην Κιβωτό είναι οροφοδιαμέρισμα. Εγώ ξύπναγα το παιδί μου για να του πάει πρωϊνό, του πατέρα, στις 7 το πρωί. Η γυναίκα του δεν ήταν υποψιασμένη; Τι ήταν το δουλάκι του ο γιος μου; Tου έλεγα: Γιατί του πας πρωινό παιδί μου;» καταγγέλλει προσθέτοντας πως από την αρχή ήθελε να επέμβει, αλλά ο γιός της δεν την άφηνε. «Θα τον πάρω τηλέφωνο, θα γίνει της …. Δεν με άφηνε. Έλεγε “μαμά, σε παρακαλώ μην”. Το παιδί δεν ξέρετε τι έχει τραβήξει. Ένα είναι το σίγουρο και θα αποδειχθεί. Ότι τράβηξε τα πάνδεινα εκεί πέρα».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία