Thumbnail
Ένταση με χημικά και κρότου λάμψης από την αστυνομία στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο περιθώριο της πορείας για την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Ένταση με ρίψη χημικώνκρότου λάμψης και μολότοφ σημειώθηκε λίγο νωρίτερα στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο περιθώριο της πορείας για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Δείτε βίντεο του news247.gr:

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία χιλιάδων διαδηλωτών προς την αμερικάνικη πρεσβεία.

Του συλλαλητηρίου προπορεύεται ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 κρατώντας πανό με σύνθημα «Αντίσταση για πάντα στο φασισμό».

Φοιτητικοί σύλλογοι με σύνθημα «οι εξεγέρσεις δεν μπαίνουν στα μουσεία, εμπρός για της γενιάς μας τα Πολυτεχνεία», φορείς, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, το ΜέΡΑ 25, κόμματα κι οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, εργατικά σωματεία και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Κλαυθμώνος και κατευθύνονται προς την αμερικάνικη πρεσβεία.

Νωρίτερα, όταν έκλεισαν οι πύλες του Πολυτεχνείου, φοιτητικοί σύλλογοι πραγματοποίησαν προσυγκέντρωση και με πορεία κατευθύνθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος περιμένοντας να ξεκινήσει ο κύριος όγκος της διαδήλωσης.

Ξεχωριστή πορεία πραγματοποίησε η ΠΑΣΠ με την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου, η οποία ολοκληρώθηκε στις 17:20 μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ, όπου σημειώθηκε μικροένταση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε - Τι αλλάζει

Το νέο σήμα που μπαίνει στους δρόμους – Τι σημαίνει η πινακίδα με το λουλούδι;

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βομβαρδισμός του Ιράν στο Ισραήλ
Ιράν αντεπιτίθεται: Το Ισραήλ σύντομα «δεν θα είναι πια κατοικήσιμο»
Το Ιράν δεσμεύτηκε να δώσει “καταστροφική απάντηση” στις τελευταίες επιθέσεις του Ισραήλ, απειλώντας πως σύντομα "το Ισραήλ δεν θα είναι πλέον...
Ιράν αντεπιτίθεται: Το Ισραήλ σύντομα «δεν θα είναι πια κατοικήσιμο»