Γιάννης Μάρκου
Προφυλακίστηκε ο 26χρονος για την επίθεση με μαχαίρι κατά του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου

Προφυλακίστηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου για ασήμαντη αφορμή στη Νέα Ερυθραία. Κατά την απολογία του, αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, λέγοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Αναλυτικότερα, υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα και ότι το θύμα προκάλεσε τον καυγά για τη σειρά αναμονής σε καντίνα στη Βαρυπόμπη.

Σε σχέση με το όπλο της επίθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης υποστήριξε ότι έφερε πάνω του πτυσσόμενο μικρό μαχαίρι σε μπρελόκ. Επίσης, αρνήθηκε ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση αναφέροντας ότι δεν γνώριζε το θύμα και διέψευσε ότι τον είχε δει σε νυχτερινό μαγαζί που βρισκόταν και οι δύο πριν την επίθεση. 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 19χρονος, φίλος του 26χρονου

Με την επιβολή ενός μόνο περιοριστικού όρου, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα, αφέθηκε ελεύθερος χθες μετά την απολογία του στο ανακριτικό γραφείο, ο δεύτερος κατηγορούμενος για την υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στη Βαρυμπόμπη με θύμα τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου.

Ειδικότερα, ο 19χρονος κατηγορούμενος κατά την απολογία του φέρεται να αρνήθηκε κάθε συμμετοχή του στην συμπλοκή, όπως και την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας την οποία αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με την επίθεση και πως περίμενε τον 26χρονο φίλο του, που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον επιχειρηματία, στο αυτοκίνητο με το οποίο έφυγαν από την καντίνα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ερασμους
Erasmus+: Το Γυμνάσιο - Λ.Τ. Γενναδίου στην Brescia της Βόρειας Ιταλίας
Οι μαθητές του Γυμνασίου - Λ.Τ. Γενναδίου, δίδαξαν στους Ιταλούς συμμαθητές τους, Ελληνική μαγειρική, Ελληνική γλώσσα καθώς και Ελληνικούς...
Erasmus+: Το Γυμνάσιο - Λ.Τ. Γενναδίου στην Brescia της Βόρειας Ιταλίας