Γιάννης Μάρκου
Γιάννης Μάρκου: Σε κλάσματα δευτερολέπτου έγινε η επίθεση στη Βαρυμπόμπη

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου έπειτα από την άγρια επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι σε καντίνα στη Νέα Ερυθραία.

Φίλος του θύματος που ήταν μαζί του τη στιγμή της επίθεσης μίλησε στο Mega  και περιέγραψε πως όλα έγιναν για ασήμαντη αφορμή και μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

«Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό το πολύ. Περιμέναμε στη σειρά και μπήκε τελευταία στιγμή ο 25χρονος να πάει μπροστά και υπήρξε κάποια λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή θεωρήσαμε πως ήταν κάτι φυσιολογικό. Στη συνέχεια, αυτό γινόταν πιο έντονο. Βγήκαν έξω από το μαγαζί και έφτασαν στο σημείο κοντά στο δρόμο και εκεί ούτε που το καταλάβαμε, ξεκίνησε όλο αυτό. Καταλάβαμε, όταν είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος μας γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου όλο αυτό» ανέφερε ο φίλος του επιχειρηματία περιγράφοντας πως έμειναν όλοι άναυδοι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δράστης κουβαλούσε πάνω του το μαχαίρι. «Αυτό έγινε μέσα σε τρία δευτερόλεπτα και πήραν το αυτοκίνητο και έφυγαν. Απ’ ότι καταλαβαίνουμε όλοι δεν το έκανε πρώτη φορά γιατί το έκανε με μεγάλη άνεση και άνευ λόγου» σημείωσε ο ίδιος. Είχε μεγάλη αιμορραγία» τόνισε ο φίλος του και αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης.

Όσο για την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Μάρκου, ο επιχειρηματίας έχει διαφύγει τον κίνδυνο εδώ και ώρες.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
Υπουργείο Παιδείας: Επιχορήγηση 9,4 εκατ. ευρώ για την Εθνική και τις Δημόσιες Βιβλιοθήκες
Εγκρίθηκε από την Υπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, η Α’ κατανομή για το 2026 - Δείτε αναλυτικά τα ποσά ανά φορέα
Υπουργείο Παιδείας: Επιχορήγηση 9,4 εκατ. ευρώ για την Εθνική και τις Δημόσιες Βιβλιοθήκες