κολωνός
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από τις καταθέσεις της 12χρονης για όσα βίωσε

Οι πρόσφατες καταθέσεις της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο, δείχνουν τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του άνανδρου θύτη.

Μιλώντας στην ειδική ψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων περιέγραψε όσα φρικιαστικά συνέβησαν και πώς ξεκίνησαν όλα.

Τον ήξερε από μικρή

«Τον ξέρω… Ο μπαμπάς μου τον ήξερε από τότε που ήταν 18 χρονών και μας ήξερε όλους οικογενειακώς».

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε: «Όταν δούλευα και ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη και να φέρουμε κάτι χαρτιά άρχισε να με χαϊδεύει. Και μετά με απείλησε άμα το πω… Μού έδειχνε κάτι μαχαίρια και όπλα, ότι θα με σκοτώσει ή εμένα ή την οικογένεια ή θα με κάνει ρεζίλι ότι τον ήθελα…».

«Με έβαζε να κάνω και με άλλους… Να κάνω σεξ και να μου δίνουν λεφτά για να του τα δίνω… Και μου έλεγε αν δεν το κάνω… μου έδειχνε αυτά τα όπλα και τα μαχαίρια».

Ο 53χρονος της κανόνιζε τα ραντεβού

Μέσα από την κατάθεση της ανήλικης ο Μίχος φαίνεται να ενορχήστρωνε όλες τις συναντήσεις της, αλλά και να την οδηγεί στα ραντεβού της.

«Με πήγαινε αυτός στους πελάτες με το αμάξι του, εκεί στα Σεπόλια. Με όλους βρισκόμουν εκεί κοντά στο μαγαζί του Μίχου. Με άφηνε στο μετρό και περίμενα μέχρι να έρθουν. Με έντεκα άνδρες έχω βρεθεί. Με άφηναν εκεί που με παίρνανε και μετά πήγαινα στο μαγαζί του Μίχου. Δεν πήγαινα ούτε σε σπίτια ούτε σε ξενοδοχεία. Μου δίνανε τα χρήματα στο χέρι», υποστήριξε η 12χρονη.

Τι ανέφερε για τον οίκο ανοχής

Στην τρίτη κατάθεσή της η 12χρονη περιγράφει πως ο Ηλίας Μίχος, την εξέδιδε σε οίκο ανοχής, αναφέροντας πως κατά την επίσκεψη στο χώρο ο Μίχος ερχόταν σε σεξουαλική επαφή μαζί της και στη συνέχεια, άλλοι άνδρες.

Όπως αναφέρει η ανήλικη υποχρεωνόταν να βρεθεί μέσα στην ίδια μέρα ακόμα και με πέντε βιαστές!

Σε άλλο σημείο της κατάθεσης της η ανήλικη περιγράφει ότι πληρωνόταν ακόμα και για φωτογραφίες που την απεικόνιζαν χωρίς να φορά ρούχα.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS και 50Є εγγραφή - Αιτήσεις έως 29-11

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

daskala
Απελπισία για μωρομάνα αναπληρώτρια εκπαιδευτικό
Πού είναι το δικαίωμα μιας μάνας αναπληρώτριας, να μεγαλώσει το παιδί της; Πού είναι το δικαίωμα μιας μάνας αναπληρώτριας, να μπορέσει να λείψει από...
Απελπισία για μωρομάνα αναπληρώτρια εκπαιδευτικό