Κολωνός κατηγορούμενοι
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ / INTIME NEWS
Αρνούνται σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη από τον Κολωνό οι τρεις κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν - Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους - Προφυλακιστέοι οι δύο

Αρνήθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη από τον Κολωνό οι τρεις κατηγορούμενοι, κατά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος και ο 34χρονος που κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής προφυλακίστηκαν.

Για τον τρίτο κατηγορούμενο, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο σε μεγάλο νοσοκομείο, υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα για το θέμα της προφυλάκισης του, όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντός των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι τρεις κατηγορούμενοι, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την έκδοση ενταλμάτων, καθώς ταυτοποιήθηκαν ως «πελάτες» του Ηλία Μίχου, στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Τι είπαν οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους

Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν με υπομνήματα, ενώ απάντησαν σε ερωτήσεις της 33η ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, στην απολογία του φέρεται να επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής υγείας. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε πως μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας έκλεισε τρεις "συναντήσεις" με την 12χρονη, αλλά πραγματοποιήθηκαν τελικώς οι δυο γιατί η τρίτη ματαιώθηκε, αφού υπήρξε πρόβλημα με τη μεταφορά των χρημάτων. Ο 33χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως αν και είχε καταβάλει το "αντίτιμο" δεν είχε σωματική επαφή με το παιδί τις δύο φορές που το είδε.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος μεγάλου νοσοκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με το παιδί. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται ότι κατάλαβε από το διαδίκτυο ότι το κορίτσι είναι ανήλικο και δεν συναντήθηκε ποτέ μαζί του.

Οι δυο κατηγορούμενοι φέρονται να ισχυρίστηκαν πως το κορίτσι εμφανιζόταν ως 17 ετών στις συνομιλίες στο διαδίκτυο.

Και ο 34χρονος κατηγορούμενος επιχειρηματίας φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα