Κολωνός κατηγορούμενοι
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ / INTIME NEWS
Αρνούνται σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη από τον Κολωνό οι τρεις κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν - Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους - Προφυλακιστέοι οι δύο

Αρνήθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη από τον Κολωνό οι τρεις κατηγορούμενοι, κατά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος και ο 34χρονος που κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής προφυλακίστηκαν.

Για τον τρίτο κατηγορούμενο, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο σε μεγάλο νοσοκομείο, υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα για το θέμα της προφυλάκισης του, όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντός των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι τρεις κατηγορούμενοι, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την έκδοση ενταλμάτων, καθώς ταυτοποιήθηκαν ως «πελάτες» του Ηλία Μίχου, στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Τι είπαν οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους

Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν με υπομνήματα, ενώ απάντησαν σε ερωτήσεις της 33η ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, στην απολογία του φέρεται να επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής υγείας. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε πως μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας έκλεισε τρεις "συναντήσεις" με την 12χρονη, αλλά πραγματοποιήθηκαν τελικώς οι δυο γιατί η τρίτη ματαιώθηκε, αφού υπήρξε πρόβλημα με τη μεταφορά των χρημάτων. Ο 33χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως αν και είχε καταβάλει το "αντίτιμο" δεν είχε σωματική επαφή με το παιδί τις δύο φορές που το είδε.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος μεγάλου νοσοκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με το παιδί. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται ότι κατάλαβε από το διαδίκτυο ότι το κορίτσι είναι ανήλικο και δεν συναντήθηκε ποτέ μαζί του.

Οι δυο κατηγορούμενοι φέρονται να ισχυρίστηκαν πως το κορίτσι εμφανιζόταν ως 17 ετών στις συνομιλίες στο διαδίκτυο.

Και ο 34χρονος κατηγορούμενος επιχειρηματίας φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εργαζόμενοι
Στο στόχαστρο οι εργαζόμενοι στον χώρο του βιβλίου: Καταγγελία για απολύσεις σε ΚΨΜ και ΣΥΝΘΕΣΗ
Σοβαρές καταγγελίες για μαζικές απολύσεις, εργοδοτική αυθαιρεσία και στοχοποίηση συνδικαλιστή λίγο πριν τις γιορτές
Στο στόχαστρο οι εργαζόμενοι στον χώρο του βιβλίου: Καταγγελία για απολύσεις σε ΚΨΜ και ΣΥΝΘΕΣΗ
Καιρός
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Διπλό χτύπημα κακοκαιρίας – Βροχές και καταιγίδες σήμερα, παγετός και χιόνια από αύριο
Πολική εισβολή με θερμοκρασίες έως -12°C – Ποιες περιοχές μπαίνουν στο «λευκό» και πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Διπλό χτύπημα κακοκαιρίας – Βροχές και καταιγίδες σήμερα, παγετός και χιόνια από αύριο
Σιβιτανίδειος Σχολή
Σιβιτανίδειος: Επιχορήγηση 538.977 ευρώ για υπερσύγχρονο εξοπλισμό και 3D τεχνολογίες
Με απόφαση της υπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, εγκρίθηκε κονδύλι 538.977,40 ευρώ για εκτεταμένη αναβάθμιση Η/Υ, εργαστηρίων και 3D εξοπλισμού
Σιβιτανίδειος: Επιχορήγηση 538.977 ευρώ για υπερσύγχρονο εξοπλισμό και 3D τεχνολογίες