troxaio
Στο ένα όχημα επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο μετά τη σύγκρουση, έπεσε στο χαντάκι, ενώ στο άλλο αυτοκίνητο εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου (22/10) στην εθνική οδό Λαμίας-Καρπενησίου, μετά την αερογέφυρα του Σταυρού, στο ύψος των κέντρων διασκέδασης "Πασιάκος" και "Αρίων Palace" .

Σύμφωνα με το LamiaReport κάτω από άγνωστες συνθήκες δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά. Στο ένα όχημα επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο μετά τη σύγκρουση, έπεσε στο χαντάκι, ενώ στο άλλο αυτοκίνητο εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

«Ακούσαμε ένα πολύ δυνατό μπαμ και βγήκαμε στον δρόμο. Το ένα αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά. Ένας πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας και άλλοι οδηγοί κατάφεραν να το σβήσουν με πυροσβεστήρες, πριν καεί ολοσχερώς. Στο ένα όχημα ήταν εγκλωβισμενη η ηλικιωμένη οδηγός την οποία απεγκλώβισαν σοβαρά τραυματισμένη οι πυροσβέστες και οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ. Δυστυχώς ο σύζυγος της που ήταν στη θέση του συνοδηγού είχε πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο και ήταν νεκρός. Σοβαρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου....», είπε ένας από τους οδηγούς που έφτασε από τους πρώτους στο σημείο του τροχαίου.

Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διεξαγόταν εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η θανατηφόρα μετωπική σύγκρουση εξετάζει το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Λάουρα Κοβέσι
ΟΠΕΚΕΠΕ: Συναγερμός στη ΝΔ για τη νέα δικογραφία - Στο μικροσκόπιο βουλευτές και πρώην υπουργοί
Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία «σφίγγει τη θηλιά» στη Νέα Δημοκρατία – Οι φόβοι για άρση ασυλιών, τα «γαλάζια» ρουσφέτια που καίνε και το σενάριο των πρόωρων...
ΟΠΕΚΕΠΕ: Συναγερμός στη ΝΔ για τη νέα δικογραφία - Στο μικροσκόπιο βουλευτές και πρώην υπουργοί
Τηλέμαχος Κουντούρης
Αναγκαίος όσο ποτέ ο επανακαθορισμός του παιδαγωγικού ελέγχου στο Δημοτικό σχολείο
Η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί καθαρά. Το δημοτικό σχολείο δεν μπορεί να λειτουργεί χωρίς σαφές και αποτελεσματικό πλαίσιο παιδαγωγικού ελέγχου
Αναγκαίος όσο ποτέ ο επανακαθορισμός του παιδαγωγικού ελέγχου στο Δημοτικό σχολείο