Φρίκη στη Ρόδο: 15χρονος βίασε 10χρονη με τη συνδρομή δύο ενηλίκων
Ρόδος: 15χρονος αποπλάνησε 10χρονη με τη συνδρομή δύο ενηλίκων - Την κλείδωσαν στο παράπηγμα για να τη βιάσει ο 15χρονος

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω θα καθίσουν, την 7η Νοεμβρίου 2022, ένας 24χρονος και μια 41χρονη, που φέρονται να παρείχαν συνδρομή στην πράξη της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 12 ετών που τέλεσε ένας 15χρονος.

Οι κατηγορούμενοι, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Δεκεμβρίου 2015.

Πιο συγκεκριμένα περί ώραν 19.30 της 25ης Δεκεμβρίου 2015 ενημερώθηκε η άμεσος δράση για επεισόδιο στον καταυλισμό του Κορακόνερου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ενημερώθηκαν από την 41χρονη μητέρα της 10χρονης ότι η κόρη της βιάστηκε και κρατείται παράνομα σε παράπηγμα στον καταυλισμό.

Η μητέρα οδήγησε τους αστυνομικούς στο παράπηγμα και παρέλαβε από τους δύο ενήλικους κατηγορούμενους την κόρη της.

Η μητέρα κατέθεσε ακολούθως ότι η κόρη της είχε βιαστεί από τον 15χρονο με την συνδρομή των δύο ενηλίκων, οι οποίοι την ακινητοποίησαν εντός του παραπήγματος, ενώ υποστήριξε ότι την εξανάγκασαν και σε κατανάλωση αλκοόλ. Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, και συνελήφθησαν οι τρεις κατηγορούμενοι, ενώ σε έρευνα στο παράπηγμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ροζ μπλουζάκι, ένα μαύρο κολάν, ένα εσώρουχο, ένα πράσινο μπλουζάκι, ένα πράσινο φούτερ και ένα σεντόνι με ίχνη αίματος.

Σημειώνεται ότι τόσο η ανήλικη όσο και η μητέρα της, τροποποίησαν τις αρχικές τους καταθέσεις ως προς τη συνέργεια των δύο ενηλίκων, ισχυριζόμενες ότι δεν την ακινητοποίησαν και υποστηρίζοντας ότι την οδήγησαν και την κλείδωσαν στο παράπηγμα για να έλθει σε επαφή μαζί της ο 15χρονος, ενώ διέψευσε ότι την εξανάγκασαν να καταναλώσει αλκοόλ.

«Θέλει να την παντρευτεί»

Απολογούμενοι ενώπιον της Ανακρίτριας, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες σε βάρος τους.

Υποστήριξαν εκ νέου ότι ο 15χρονος θέλει να παντρευτεί την 10χρονη και ότι ήλθε σε επαφή μαζί της, με τη συναίνεσή της.

Υποστηρίζουν παραπέρα ότι ο 15χρονος έχει αγαθές προθέσεις κι ότι οι γονείς της ανήλικης δεν εγκρίνουν την σχέση τους με αποτέλεσμα να επιλέξει να την «κλέψει».

Ισχυρίστηκαν ακόμη ότι η ανήλικη ήπιε αλκοόλ μόνη της, λόγω του εορτασμού των Χριστουγέννων.

Η σεξουαλική επαφή με τον 15χρονο επιβεβαιώθηκε και από εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε το παιδί από ιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, ενώ οι αστυνομικοί έλαβαν βιολογικό υλικό από τους κατηγορούμενους και την10χρονη, το οποίο απεστάλη μαζί με τα ρούχα και το σεντόνι, που κατασχέθηκε στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επιβίβαση σε αεροπλάνο
Αυτά τα ρούχα πρέπει να αποφεύγετε στις πτήσεις σας - Τι λένε οι αεροσυνοδοί
Το ρούχο που πρέπει να αποφεύγετε οπωσδήποτε στις πτήσεις σας, σύμφωνα με μία αεροσυνοδό - Γιατί δεν πρέπει να βγάζουμε τα παπούτσια μας στο...
Αυτά τα ρούχα πρέπει να αποφεύγετε στις πτήσεις σας - Τι λένε οι αεροσυνοδοί
Πιερρακάκης
Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας
Πανελλαδικές 2024: Με σκοπό το υπουργείο Παιδείας να «διασκεδάσει» τον νέο νόμο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα ανακοινώσει λίγες περισσότερες θέσεις...
Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας