Ηράκλειο: Στη φυλακή για τον βιασμό της 7χρονης αδελφής της γυναίκας του
Το παιδί ξεσπούσε με το παραμικρό σε κλάματα, ενώ «βρεχόταν» στο καρεκλάκι του

Ήταν στις αρχές του 2022 όταν μία μαθήτρια Δημοτικού σχολείου στο Ηράκλειο αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά της στη δασκάλα της μετά την προτροπή συμμαθήτριάς της.

Το παιδί αποκάλυψε στην εκπαιδευτικό ότι από 7 ετών, απ’ όταν ήταν δηλαδή μαθήτρια Α’ τάξης δημοτικού, είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον άνδρα της ετεροθαλούς αδελφής της τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο, σε αποθήκες και χωράφια.

Πρόκειται για 45χρονο Ηρακλειώτη, πολύτεκνο μάλιστα  πατέρα, ο οποίος πρόσφατα καταδικάστηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου σε συνολική ποινή κάθειρξης 18 ετών και 9 μηνών, κατά συγχώνευση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, cretalive.gr.

Το κορίτσι αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες, έχει οριακή νοημοσύνη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, και τους τελευταίους μήνες πριν βρει τη δύναμη να μιλήσει, είχε αλλάξει συμπεριφορά, γεγονός που δεν είχε περάσει απαρατήρητο από τη δασκάλα.

Είναι συγκλονιστικό, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ότι το παιδί ξεσπούσε με το παραμικρό σε κλάματα, ενώ «βρεχόταν» στο καρεκλάκι του, μέσα στην τάξη.

Ο 45χρονος αρνήθηκε τις αποδιδόμενες κατηγορίες και υποστήριξε ότι το κοριτσάκι πιθανότητα θέλησε να εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο επειδή την είχε μαλώσει η αδελφή της για «ανάρμοστη συμπεριφορά».

Ο δικηγόρος πολιτικής αγωγής, Σπύρος Βρέντζος έκανε λόγο για «ηχηρό μήνυμα της δικαιοσύνης», υπογραμμίζοντας ότι η προστασία των ανηλίκων είναι αδιαπραγμάτευτη και η παραδειγματική τιμωρία των δραστών παραμένει  μονόδρομος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα