viasmos
Οργανωμένο κύκλωμα «δείχνουν» οι καταθέσεις της 12χρονης - Ο ρόλος του «Μιχάλη» στην υπόθεση

Συνεχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό και τον εφιάλτη που βίωνε η 12χρονη. Σύμφωνα με τις καταθέσεις της 12χρονης, όλα δείχνουν πως υπάρχει κύκλωμα παιδεραστίας και μαστροπείας, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει το ρόλο ενός άντρα με το όνομα «Μιχάλης».

Όπως έχει πει το κορίτσι αυτό ήταν το ένα από τα δύο πρόσωπα, το άλλο ήταν ο Ηλίας Μίχος , που έκλειναν τα ραντεβού και συνόδευαν το κορίτσι στις επαφές με τους βιαστές της.

Σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση της 12χρονης στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος τη βίαζε επανειλημμένα στην αποθήκη του καταστήματός του υπό την απειλή όπλων και διαπόμπευσης. 

Όπως κατέθεσε η ανήλικη, ο 53χρονος της έδινε οδηγίες για το πώς θα βρίσκει τα αυτοκίνητα των επίδοξων βιαστών της, ενώ έπαιρνε η ίδια τα χρήματα και του τα έδινε. 

«Ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Άρχισε να με χουφτώνει, μου έπιασε τον… Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα και μου είπε άμα το πω θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένειά μου ή θα με κάνει ρεζίλι. Του είπα δεν θέλω και με απείλησε. Ήθελε να κάνουμε σεξ, με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε θα με σκοτώσει. Μια μέρα που κάναμε εγώ δεν ήθελα και μου είπε μόνο από μπ… Αυτός μου είπε ότι ήθελε να κάνουμε και από π… και π… Όλες τις φορές το κάναμε στο μαγαζί του κάτω στην αποθήκη. Μου έλεγε να πάμε δήθεν να μαζέψουμε κάποια πράγματα, κάποια χαρτιά από κάτω και πάνω ήταν άλλος υπάλληλος για να κρατάει το μαγαζί. Αυτός ο υπάλληλος δεν με ενόχλησε ποτέ, δεν κατάλαβε ποτέ, δεν ήξερε τι γινόταν» είπε η 12χρονη, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το Star.

Η ανήλικη, εξομολογήθηκε στους έμπειρους παιδοψυχολόγους τον φόβο της, λέγοντας πως «δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι, γι' αυτό δε μίλησα νωρίτερα».

«Mε έβαζε να το κάνω και με άλλους»

«Mε έβαζε να το κάνω και με άλλους. Με έβαζε να κάνω σεξ μαζί τους και να μου δίνουν λεφτά για να του τα δίνω. Μου έλεγε αν δεν το κάνω, μου έδειχνε τα όπλα και τα μαχαίρια. Τους έβρισκε λογικά σε κάποιο site τους άντρες, δεν ήταν φίλοι του. Είχε τον λογαριασμό μου και έστελνε εκ μέρους μου μηνύματα. Έβαζε τον αριθμό μου, μου ερχόταν ένας κωδικός και του τον έδινα. Είχε εγκαταστήσει το viber μου στο κινητό του. Το είχα και εγώ και αυτός» φέρεται να είπε το κορίτσι.

«Με πήγαινε στους πελάτες και με άφηνε στο μετρό»

Η 12χρονη υποστηρίζει πως τον Ηλία Μίχο τον γνώριζε όλη η οικογένειά της και ο μπαμπάς της. Όταν τη ρώτησαν τι γνώμη έχει για τον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ στα Σεπόλια, το κορίτσι φέρεται αρχικά να τον χαρακτήρισε «καλό».

Στη συνέχεια, όμως ζήτησε την τιμωρία του. «Με πήγαινε στους πελάτες με το αμάξι του εκεί στα Σεπόλια. Με όλους βρισκόμουν εκεί κοντά στο μαγαζί του. Με άφηνε στο μετρό και περίμενα μέχρι να έρθουν» ανέφερε το παιδί και πρόσθεσε: «Με 11 άνδρες έχω βρεθεί. Με άφηναν εκεί που με παίρνανε και μετά πήγαινα στο μαγαζί του Μίχου. Δεν πήγαινα ούτε σε σπίτια, ούτε σε ξενοδοχεία. Μου δίνανε τα χρήματα στο χέρι, γύρω στα 50 ευρώ και τα έδινα στον Μίχο».

Επίσης, η 12χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ότι η 37χρονη μητέρα της δεν έχει καμία εμπλοκή στη φρίκη που ζούσε.

Η μάνα συναντούσε άντρες μαζί με τη 12χρονη

Η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης όσο και τα μηνύματα που αντάλλαξε η μητέρα με τη σύζυγο του 53χρονου πριν τις συλλήψεις αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο η 37χρονη να εξέδιδε το παιδί πριν από τον Μίχο.

Μαρτυρίες από τη γειτονιά κάνουν λόγο ότι η μητέρα, πριν από περίπου ένα χρόνο, συναντούσε άγνωστους άντρες στην περιοχή, έχοντας μαζί της την 12χρονη.

Ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός πως η 37χρονη αν και γνώριζε για τα μηνύματα που αντάλλασσε η κόρη της με τον Μίχο δεν πήγαινε στην Αστυνομία να καταγγείλει τον 53χρονο και επί της ουσίας αναγκάστηκε πιθανόν να το κάνει όταν η θεία της μικρής εντόπισε τους διαλόγους με τον 53χρονο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pierrakakis-mitsotakis
Μητσοτάκης - Πιερρακάκης: Σήμερα ανακοινώνουν το νέο "Ψηφιακό Σχολείο"
Η εποχή που αντί για δάσκαλους τα παιδιά στα απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα σχολεία θα κάνουν ...τηλεμαθήματα μπροστά από μια οθόνη, φαίνεται πως...
Μητσοτάκης - Πιερρακάκης: Σήμερα ανακοινώνουν το νέο "Ψηφιακό Σχολείο"
εξετασεις
Σήμερα η κλήρωση για τα Πειραματικά - Αύριο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
Πώς θα γίνει η κλήρωση και πως οι εξετάσεις - Τι ισχύει όταν υπάρχουν κενές θέσεις - Ποιες οι προθεσμίες εγγραφής
Σήμερα η κλήρωση για τα Πειραματικά - Αύριο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα