Κολωνός κινητοποίηση παιδοβιαστές 3
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Σοκάρει η 12χρονη στις καταθέσεις της για τη φρίκη που βίωνε - Αναφέρθηκε σε 11 άτομα που τη βίασαν - «Ο Μίχος με απειλούσε και με έβαζε να πάω με άλλους»

Γροθιά στο στομάχι αποτελούν οι καταθέσεις της 12χρονης από τον Κολωνό στις αρχές για τη δράση του βιαστή και μαστροπού της, Ηλία Μίχου. Όπως φέρεται να αποκάλυψε η μικρή στους αστυνομικούς, βιάστηκε από τουλάχιστον 11 άνδρες, ενώ ο 53χρονος τής έδινε οδηγίες για το πώς θα βρίσκει τα αυτοκίνητα και την απειλούσε.

Η 12χρονη περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στις αρχές τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του Ηλία Μίχου και των υπόλοιπων δραστών, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.    

Το κοριτσάκι περιέγραψε τις φρικτές στιγμές που φέρεται να έζησε στα χέρια του Ηλία Μίχου μέσα στο κατάστημά του στον Κολωνό. Όπως είπε, την απειλούσε με μαχαίρια και όπλα, ενώ ασελγούσε στο κορμάκι της.

«Ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Άρχισε να με πιάνει... Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα, μου είπε άμα το πω “θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένεια μου ή θα με κάνει ρεζίλι”. Του είπα “δε θέλω και με απείλησε”. Ήθελε να κάνουμε σεξ. Με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε θα με σκοτώσει. Μια μέρα που κάναμε εγώ δεν ήθελα και μου έκανε... Αυτός ήθελε να κάνουμε και άλλα», είπε η 12χρονη. Πρόσθεσε, ακόμα, ότι όλες τις φορές, ο Ηλίας Μίχος τη βίασε στην αποθήκη του μαγαζιού του.

«Μου έλεγε να πάμε δήθεν να μαζέψουμε κάποια πράγματα, κάποια χαρτιά από κάτω και πάνω ήταν άλλος υπάλληλος για να κρατάει το μαγαζί. Αυτός ο υπάλληλος δε με ενόχλησε ποτέ, δεν κατάλαβε ποτέ, δεν ήξερε τι γινόταν».

Το παιδί περιέγραψε στους παιδοψυχολόγους πώς ο Ηλίας Μίχος την εξέδιδε στους βιαστές της. «Mε έβαζε να το κάνω και με άλλους. Με έβαζε να κάνω σεξ μαζί τους και να μου δίνουν λεφτά για να του τα δίνω. Μου έλεγε αν δεν το κάνω, μου έδειχνε τα όπλα και τα μαχαίρια. Τους έβρισκε λογικά σε κάποιο site τους άντρες, δεν ήταν φίλοι του. Είχε τον λογαριασμό μου και έστελνε εκ μέρους μου μηνύματα. Έβαζε τον αριθμό μου, μου ερχόταν ένας κωδικός και του τον έδινα. Είχε εγκαταστήσει το viber μου στο κινητό του. Το είχα και εγώ και αυτός», υποστήριξε το κοριτσάκι.

Η 12χρονη ανέφερε παράλληλα πως τον Ηλία Μίχο τον γνώριζε όλη η οικογένειά της και ο μπαμπάς της. Όταν τη ρώτησαν τι γνώμη έχει για τον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ στα Σεπόλια, το κορίτσι φέρεται αρχικά να τον χαρακτήρισε «καλό». Στη συνέχεια, όμως, όταν ξεκλείδωσε η ψυχούλα της από τους παιδοψυχολόγους, έκλαιγε και ζήτησε την τιμωρία του. 

«Με πήγαινε αυτός στους πελάτες με το αμάξι του εκεί στα Σεπόλια. Με όλους βρισκόμουν εκεί κοντά στο μαγαζί του Μίχου. Με άφηνε στο μετρό και περίμενα μέχρι να έρθουν», ανέφερε το παιδί και πρόσθεσε: 

«Με 11 άνδρες έχω βρεθεί. Με άφηναν εκεί που με παίρνανε και μετά πήγαινα στο μαγαζί του Μίχου. Δεν πήγαινα ούτε σε σπίτια, ούτε σε ξενοδοχεία. Μου δίνανε τα χρήματα στο χέρι, γύρω στα 50 ευρώ και τα έδινα στον Μίχο». 

Η 12χρονη εξομολογήθηκε στους έμπειρους παιδοψυχολόγους τον φόβο της: «Φοβόμουν και δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι, γι' αυτό δε μίλησα νωρίτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αποκάλυψε ότι όλα τα λεφτά τα έδινε στον 53χρονο. «Μπορεί κάποια στιγμή να κράτησα ένα ευρώ. Δεν έχω συναισθήματα για τον Μίχο, να πάει εκεί που του αξίζει, στη φυλακή», φέρεται να είπε το κορίτσι.

Σημειώνεται ότι η 12χρονη μίλησε δύο φορές στους αξιωματικούς αποκαλύπτοντας όσα μπορούσε για τον εφιάλτη που έζησε τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να καταθέσει τρίτη φορά όταν ήθελαν να τη ρωτήσουν για τα καταγγελλόμενα ραντεβού σε οίκους ανοχής, αφού υπέστη σοκ.

Το παιδί κλήθηκε να αναγνωρίσει και άλλους άνδρες που φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί ως βιαστές της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Άννας Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 12χρονη αναγνώρισε από τα στοιχεία ταυτότητας και τον Γιάννη Σοφιανίδη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nazi
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
Προδημοσίευση από την εμπλουτισμένη νέα έκδοση του βιβλίου του Γιώργου Χαρβαλιά
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
sklirinsi
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ότι οι ασθενείς με αυτά τα αυτοαντισώματα είχαν αυξημένα επίπεδα νευροϊνιδίων χαμηλού μοριακού βάρους (Nfl), πρωτεϊνικά...
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα