γιατρός
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME NEWS
Τι προσφέρει η αύξηση των ειδικοτήτων στον "Προσωπικό Ιατρό"

Μεγάλο φαίνεται να είναι το ενδιαφέρον των πολιτών για τον θεσμό του "Προσωπικού Ιατρού", καθώς πάνω από 4,5 εκατομμύρια πολίτες έχουν ήδη εγγραφεί, ενώ περισσότεροι από 3.400 γιατροί συμμετέχουν στο σύστημα.

Μάλιστα, η ένταξη νέων ειδικοτήτων φέρνει μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή γιατρών από τους πολίτες.

Μεγαλύτερη ευχέρεια

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σημειώνει ότι «η πρώτη μέρα του ανοίγματος των ειδικοτήτων δείχνει ότι θα έχουμε περισσότερους γιατρούς και άρα οι πολίτες θα έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογής γιατρού.

Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά προς αποφυγή κάθε παρερμηνείας ότι ο προσωπικός γιατρός είναι μια επιπλέον δωρεάν παροχή της πολιτείας προς τον πολίτη και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζεται η ελεύθερη πρόσβαση του ασθενούς στο σύστημα υγείας, είτε αφορά τις εξετάσεις, είτε αφορά τη συνταγογράφηση».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη - Κυριάκος Μητσοτάκης στο παράρτημα Λευκωσίας
Ζαχαράκη για Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: «Μεταρρύθμιση που γίνεται πράξη»
Εγκαίνια στο Ελληνικό: Νέο κεφάλαιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα - «Περισσότερες επιλογές για τους νέους μέσα από τη διεθνοποίηση»
Ζαχαράκη για Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: «Μεταρρύθμιση που γίνεται πράξη»