Απάντηση στις καταγγελίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τις οποίες αποκλείονται οι ανασφάλιστοι πολίτες από τον θεσμό του Προσωπικού Γιατρού, έδωσε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.
Εγγραφή στο σύστημα και για ανασφάλιστους
«Οι ανασφάλιστοι πολίτες εγγράφονται στις δημόσιες δομές για τον προσωπικό γιατρό και όπου δεν υπάρχουν δημόσιες δομές, σε ιδιώτη γιατρό», ξεκαθάρισε ο υπουργός Υγείας, απαντώντας σε ερώτηση 43 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσβαση των ανασφάλιστων στον θεσμό του Προσωπικού Γιατρού.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον βουλευτή Μαγνησίας Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, κατήγγειλαν ότι ανασφάλιστοι πολίτες της Μαγνησίας αποκλείστηκαν από τη διαδικασία, όταν επιχείρησαν να εγγραφούν σε ιδιώτη ιατρό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ, κάνοντας λόγο για «αποκλεισμό ανασφάλιστων πολιτών» από τη δυνατότητα εγγραφής σε ιδιώτες γιατρούς, συμβεβλημένους με τον Οργανισμό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Διαγωνισμός για 311 θέσεις στα Δικαστήρια: ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ
Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα
ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ
Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ