Εξαφάνιση Μαρκέλλας
Τι αναφέρει στην καταγγελία της η 14χρονη για την αρπαγή της

Η 14χρονη Μαρκέλλα που εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή από τη Νίκαια βρέθηκε, μπαίνοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στην περιπέτειά της. Το κορίτσι βίωσε φριχτές στα χέρια των απαγωγέων της όλες αυτές τις μέρες, όπως αποκάλυψε στο Mega ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού».

«Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους αυτές τις μέρες και κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά. Αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν και αναγκάστηκαν να την αφήσουν αν φύγει λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Ο εφιάλτης που βίωσε η Μαρκέλλα

Ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 αναφέρει ότι το βράδυ της Τετάρτης το τηλέφωνο των γονιών της χτύπησε και στην άλλη γραμμή ήταν η 14χρονη. Με όσο κουράγιο τής είχε απομείνει τους είπε πως βρίσκεται στο ΚΤΕΛ στο Μαρκόπουλο και οι γονείς της πήγαν αμέσως στο σημείο και την παρέλαβαν.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου η 14χρονη περιέγραψε τα όσα έζησε, κάνοντας λόγο για πέντε άντρες που την άρπαξαν, την οδήγησαν σε άγνωστη σε εκείνη τοποθεσία και τη βίασαν ομαδικά.

Αφού την κακοποίησαν σεξουαλικά, την Τετάρτη οι πέντε άντρες, όπως είπε το κορίτσι, την παράτησαν στην περιοχή του Μαρκοπούλου.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, η 14χρονη είχε πέσει ξανά θύμα αρπαγής. Όπως υποστηρίζει, ο ίδιος άνδρας πριν από λίγες ημέρες την άρπαξε ενώ πήγαινε στο σχολείο. Την κράτησε για αρκετές ώρες σε ένα υπόγειο όπου την κακοποίησε σωματικά και ψυχικά, μέχρι το κορίτσι να καταφέρει να αποδράσει. Η οικογένεια της ανήλικης του έκανε μήνυση, αλλά η Αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τον άνδρα.

Η 14χρονη βρέθηκε στο Μαρκόπουλο το βράδυ της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται ότι η αρπαγή της 14χρονης σημειώθηκε μπροστά στην αδελφή της, όταν τα δύο κορίτσια κατευθύνονταν προς τον φούρνο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκαβ
Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος οδηγός μηχανής
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Μεγάλης Αμμου όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και...
Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος οδηγός μηχανής