Αρπαγή Μαρκέλλας στη Νίκαια
Πριν από 20 ημέρες, ο 32χρονος είχε αρπάξει  το κορίτσι και φέρεται να το βίασε

Για δεύτερη φορά απήχθη την Παρασκευή, περίπου στις 21:30 το βράδυ, η 14χρονη κοπέλα, ενώ πήγαινε με την αδερφή της στον φούρνο της γειτονιάς της στη Νίκαια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, την ώρα που τα δύο κορίτσια βρίσκονταν στο δρόμο, σταμάτησε ξαφνικά ένα αυτοκίνητο και βγήκαν από αυτό περίπου 6 άτομα, μεταξύ αυτών και ένας 32χρονος παντρεμένος με δύο παιδιά - χωρισμένος πρόσφατα - ο οποίος φλέρταρε την κοπέλα.

Σύμφωνα με το Mega, o άνδρας άρπαξε την 14χρονη, την έβαλε με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο του και απομακρύνθηκαν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ πρώτα χτύπησαν τη μεγαλύτερη αδερφή. Στη συνέχεια, τη μετέφερε σε άγνωστη περιοχή σε υπόγειο, όπου τη βίασε.

Η πρώτη αρπαγή της κοπέλας συνέβη πριν από 20 μέρες, όταν πήγαινε το πρωί στο σχολείο - από τον ίδιο τον 32χρονο και με τον ίδιο τρόπο.

Έπειτα από παρέμβαση του αδερφού του, ο 32χρονος είχε εγκαταλείψει το κορίτσι την επόμενη μέρα στις 15:00 το μεσημέρι στην πλατεία της περιοχής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αγροτικά μπλόκα
Αγροτικά μπλόκα και Χριστούγεννα: Οι αποφάσεις για αποκλεισμούς και διευκολύνσεις στις μετακινήσεις
Σε πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες κρίνεται η μορφή των κινητοποιήσεων τις γιορτινές ημέρες
Αγροτικά μπλόκα και Χριστούγεννα: Οι αποφάσεις για αποκλεισμούς και διευκολύνσεις στις μετακινήσεις
φοιτη
Φοιτητικές αντιδράσεις απέναντι στο νέο πολυνομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις - παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας άυριο στις 11 π.μ.
Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ.. Όπως επισημαίνουν,...
Φοιτητικές αντιδράσεις απέναντι στο νέο πολυνομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις - παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας άυριο στις 11 π.μ.
Ypoyrgeio paideias
Πρόσκληση για τη θέση του Ιμάμη στο Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών
Το υπουργείο Παιδείας δημοσίευσε πρόσκληση για την κάλυψη της θέσης του μουσουλμάνου θρησκευτικού λειτουργού (Ιμάμη) στο Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών
Πρόσκληση για τη θέση του Ιμάμη στο Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών