xatzidakis
Σε ολοένα και περισσότερες διευθύνσεις του ΕΦΚΑ μηδενίζονται οι εκκρεμότητες στις συντάξεις - "Το οφείλουμε στους ασφαλισμένους!"

«Ολοένα και περισσότερες τοπικές διευθύνσεις του ΕΦΚΑ μηδενίζουν τις ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις. Ο ΕΦΚΑ Ηλιούπολης είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις!» επισημαίνει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τι ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει τα εξής:

«Με βάση τα στοιχεία του Αυγούστου, στην Ηλιούπολη, οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ είχαν μηδενίσει τις σχετικές εκκρεμότητες. Πήγα λοιπόν να τους συγχαρώ! Διότι πρέπει να λέμε και τα καλά. Και στο πρόσωπό τους να συγχαρώ όλους τους υπαλλήλους αντίστοιχων διευθύνσεων και πρώην Ταμείων που έχουν ήδη μηδενίσει τις ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις. Και αυτές τις ημέρες, διανύοντας πλέον τα τελευταία μέτρα της διαδρομής, τα οριστικά κλεισίματα από πλευράς ληξιπρόθεσμων αιτήσεων για συντάξεις θα πολλαπλασιαστούν!

Ο ΕΦΚΑ Ηλιούπολης είναι μια καλά οργανωμένη διεύθυνση, χάρη στις προσπάθειες της διευθύντριας Δέσποινας Λιονάκη και όλων των υπολοίπων υπαλλήλων. Τα ηλεκτρονικά ραντεβού με τους ασφαλισμένους λειτουργούν πολύ καλά κι οι όλοι οι ασφαλισμένοι που συνάντησα ήταν ικανοποιημένοι. Για την αναβάθμιση των υποδομών έχουμε παραγγείλει νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, που θα καλύψουν το σύνολο των υπαλλήλων. Αντίστοιχες κινήσεις έχουν γίνει για τους εκτυπωτές, αλλά και για μια αναβαθμισμένη σύνδεση στο δίκτυο.

Είχαμε και έχουμε μεγάλες δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε, αλλά ο ΕΦΚΑ γίνεται κάθε μέρα καλύτερος. Δεν μας αρκεί όμως αυτό. Συνεχίζουμε όλοι μαζί τις προσπάθειές μας. Το οφείλουμε στους ασφαλισμένους!».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες 2026: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στη Φυσική των ΓΕΛ
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2026: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στη Φυσική από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλήνιες 2026: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στη Φυσική των ΓΕΛ
Μαθητική εκδρομή, μαθητές με τσάντες, σχολική εκδρομή
Το «παράδοξο» των σχολικών εκδρομών και ο εκπαιδευτικός ως Δημόσιος Υπάλληλος Β’ Κατηγορίας
Ο εθελοντικός χαρακτήρας της συμμετοχής των εκπαιδευτικών είναι πράγματι αξιοθαύμαστος, αλλά φιλοσοφικά αποτελεί μια «πράξη πέρα από το καθήκον» που...
Το «παράδοξο» των σχολικών εκδρομών και ο εκπαιδευτικός ως Δημόσιος Υπάλληλος Β’ Κατηγορίας
EKPAIDEYTIKOS
«Αυξήσεις» στα χαρτιά, απώλειες στην πραγματικότητα: Το αδιέξοδο των μισθών των εκπαιδευτικών
Όταν οι αριθμοί δεν συναντούν την πραγματικότητα, τότε η έννοια της αύξησης μοιάζει περισσότερο με λογιστικό τέχνασμα παρά με ουσιαστική ανακούφιση.
«Αυξήσεις» στα χαρτιά, απώλειες στην πραγματικότητα: Το αδιέξοδο των μισθών των εκπαιδευτικών